Newway, realist in retail!

Welkom

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 26 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software van simpel kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt!

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


omnichannel

Wat kunnen wij betekenen voor u?

Wat kunnen wij als Newway voor u betekenen? En hoe kunt u zich het beste voorbereiden Lees verder

Bluecommunication

Branche gelooft in BlueCommunication

Na dat Spar, Intertoys EkoPlaza, Matrabike en nog vele anderen hun vertrouwen en tevredenheid hebben Lees verder

duitsebelastingdienst

Ook Duitse belastingdienst gaat kassafraude krachtig bestrijden.

Ook Duitse belastingdienst gaat kassafraude krachtig bestrijden. Na schatting loopt de Duitse fiscus jaarlijks 10 Lees verder