Newway, realist in retail!

Welkom

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 26 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software van simpel kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt!

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


tankstation

Tankstations passen zich aan, aan markt omstandigheden.

Misschien is het u al opgevallen wanneer u ging tanken dat u de kassa niet Lees verder

Neem de stap en verrijk uw kansen.

ICT Accountancy praktijkdag: webwinkels en boekhouden

Op dinsdag 23 september a.s. georganiseerd door GBNED De meeste ondernemers beschikken vandaag de dag Lees verder

caiway-logo-2013

Caiway breidt uit met BlueRetail!

Met trots delen wij mede dat Caiway vanaf 25 augustus is uitgebreid met BlueRetail met Lees verder