Newway, realist in retail!

Welkom bij Newway

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 26 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software van simpel kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt!

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


kassafraude

Strafrechtelijk onderzoek naar fraude met kassasystemen

De FIOD heeft dinsdag 2 mannen uit Oosterhout (NB) aangehouden in een strafrechtelijk onderzoek naar Lees verder

ccv

BlueRetail 3.90.2 Gelanceerd, met o.a. retourpinnen!

Newway is trots te kunnen melden dat een actie die de banken in 2014 in Lees verder

Ketens kiezen voor newway-01

De partijen die nu voor Newway gekozen hebben.

Afgelopen week 11-15 is er weer veel gebeurd. De partijen die nu voor Newway gekozen Lees verder