Newway, realist in retail!

Welkom bij Newway

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 26 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software van simpel kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt!

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


Spar Newway

Ook SPAR kiest nu definitief voor Retail ESB-bus BlueCommunication van Newway

Ook SPAR kiest nu definitief voor Retail ESB-bus BlueCommunication van Newway   Haaren/Venlo, november 2014, Lees verder

Exact Online neemt BlueRetail en Kassamatic op in app-store Nederland en Duitsland

Met enige trots kunnen wij u zeggen dat de applicaties BlueRetail en KassaMatic –beide voorzien Lees verder

contactloos betalen

Al 3 miljoen contactloze betalingen in de winkel, contactloos betalen werkt!

Newway draagt bij aan contactloos betalen met BlueRetail “Met de contactloze pas wordt het voor Lees verder