Newway, realist in retail!

Welkom

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 26 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software van simpel kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt!

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


mobielcoupon

Newway ondersteunt ‘mobiel couponing’ wel

De site Retailnews.nl meldt dat in 2019 naar verwachting 1,05 miljard consumenten gebruik zullen maken Lees verder

Dutch payment assosiation

Digitale betaalfraude daalt met miljoenen in 2013.

Als een van de medeoprichters van de stichting Betrouwbare afrekensystemen tezamen met de belastingdienst, is Lees verder

hunkemoller

Omni-Channel: Winkel als een theater

Zoals wij u al eerder hebben toegelicht gaat het er bij Omni-Channel om dat u Lees verder