Newway, realist in retail!

Welkom bij Newway

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 28 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 28 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software portfolio u van simpele computerkassa tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt! Tezamen met de enterprise service bus die het dataransport en de eventuele transitie regelt tussen de ‘clicks’, uw webshop en de ‘bricks’.

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


20151006_082225

“Dat BlueRetail het hele inkoop- en verkooptraject voor mij regelt, is een zegen!

— Interview met Gerard Keltjens van mPartz.nl

„Dat BlueRetail het hele inkoop- en verkooptraject voor mij regelt, is een zegen!“ 100.000 artikelen Lees verder

Beeldscherm_ecolayout_600dpi

Opkomende keurmerkkassa in Nederland

Recent onderzoek naar het aanbod van kassasystemen in Nederland wijst uit dat de huidige leveranciers Lees verder

Windows-10-Build-10022-3

Windows 10 in de Retail. WACHT ERMEE!!!!

Op 29 juli lanceert Microsoft Windows 10. Dit betreft een gratis update mogelijkheid voor “home” Lees verder