Newway, realist in retail!

Welkom bij Newway

Intertoys4
Intertoys1
HVE2
BLZ1
HVE1
WLWG1

Newway is al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 26 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze Retail ontwikkelingen van morgen. Er wordt snel ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met de Retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudig kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteunt middels onze succesvolle software.

Welkom bij Newway en ontdek de eenvoud waarmee onze software van simpel kassasysteem tot complex winkel(keten)bedrijf ondersteunt!

Blogs Nieuws Blogs Newway Blog Trends Blogs Overzicht

 


economisch

De Retail branche laat een groei zien 2014 t/m 2016

In 2014 groeide het volume van de Nederlandse detailhandel met naar verwachting 0,75%. Voor het Lees verder

Chipknip

De Chipknip uitfasering is door de banken vastgelegd op 1 januari 2015.

Hieronder de acties die de banken, Equens en Atos Worldline (Xenta en Yomani terminals) zullen Lees verder

Partners Newway

Persoonlijke aandacht wordt steeds belangrijker

Persoonlijke aandacht wordt steeds belangrijker U als retailer krijgt te maken met een andere bevolkingsopbouw. Lees verder