Over Newway Retail Solutions

Sinds 1987 actief in retail-ICT

Het in 1987 opgerichte Newway Retail Solutions B.V. (Newway) heeft zich altijd volledig gericht op retail-ICT. De in deze periode ontwikkelde proces ondersteunende software voor winkelbedrijven heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke positie verworven in de internationale Retail- en MKB markt.

Aanvankelijk ontwikkelde Newway PC-POS applicaties. Deze zijn in de markt nog steeds bekend onder de namen: KassaMatic WMS (1987), Newway Retail Software (2001) en BlueRetail (2006). Medio 1992 startte Newway met de ontwikkeling van Retail Managementsystemen. In 1994 zetten wij een nieuwe stap door automatiseringsoplossingen voor de volledige winkelketen aan te bieden. Anno 2011 boekt Newway met haar op Windows gebaseerde retailsoftware BlueRetail veel succes op zowel de nationale als de internationale Retail- en MKB markt.

Newway als ervaren expert

Newway is dus al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de retail. Meer dan 26 jaar een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze retail ontwikkelingen van morgen. Hoewel onze producten kwalitatief uitstekend zijn, kijken wij naar de toekomst. Er wordt snel ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

De Visie en Missie van Newway

De visie en missie geven de richting aan van een organisatie.
De vise van Newway luidt:

‘Realistisch en ambitieus’

Newway wil de beste leverancier zijn van automatiseringsproducten en -diensten voor de retailsector.

Onze missie is dan ook:

Tevredenheid van klant door het leveren van innovatieve, op maat gemaakte oplossingen voor de automatisering van de retailer.

Oplossingen

Newway maakt gebruik van beeldschermgeoriënteerde software waardoor het niet afhankelijk is van een bepaald soort retailrandapparatuur. Onze klanten bestaan uit ruim 3500 retailers uit 40 verschillende branches, waardoor wij ervaring hebben met een breed scala aan klanten. Van eenvoudige kassasysteem tot een complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteund middels onze succesvolle software. De volgende producten en diensten zorgen wij voor op maat gemaakte automatisering:
(KassaMatic 1990)

Klant vertelt

Lees de Klant vertelt rubriek en hoor de ervaring van anderen over Newway Retail Solutions.

Top