Wij zijn verhuisd!

Op 18 oktober zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor. We hebben ervoor gekozen om Newway te vestigen op een meer centrale locatie in Nederland.

Het afgelopen jaar is Newway erg veranderd. We hebben veel geïnvesteerd in onze kennis en ervaring met Odoo. Het resultaat? Veel leuke projecten en mooie klanten. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. We merkten dat ons oude kantoor niet meer voldeed aan onze wensen en dat het lastig was om hier klanten te ontvangen.

Onze nieuwe huisvesting

Voor het nieuwe kantoor is onze keuze gevallen op het voormalig klooster de Mariënburg in ’s-Hertogenbosch. Het ligt op een steenworp afstand van het centraal station, midden in de bruisende binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

In 1488 werd reeds de bouw van de kapel gerealiseerd. De basis voor het klooster werd gelegd in 1897, waarna de bouw werd afgerond in 1899 en het bouwwerk in gebruik werd genomen.

Tegenwoordig is het gebouw een rijksmonument. Er is ruim 3500 m2 aan kantoorruimtes beschikbaar. Daarnaast huisvest het pand een universiteit, de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en zijn er 77 appartementen.

De Mariënburg is een omgeving waar leren, werken en wonen samen komt. Samenwerking met de universiteit en de andere hier gevestigde bedrijven biedt veel kansen voor zowel Newway als voor onze klanten.