BlueResult het Newway KPI-Dashboard

BlueResult is het ‘nearly real time online KPI-dashboard’ dat Newway in abonnementsvorm aanbiedt aan haar klanten, BlueRetail/KassaMatic gebruikers en klanten van anderen. Het bevat alle relevante gegevens (Key Performance Indicatoren, KPI’s) die een ondernemer tegenwoordig ‘nearly real time’ inzichtelijk wil hebben.

Het is bewust géén BI, maar een representatie van kengetallen in de vorm van een KPI-dashboard met grafische sprekende meters én waarden en/of een tabel van kengetallen van de actuele maand, die uit een live retail-erp omgeving worden opgehaald, getransformeerd en via een cross-reference tabel gekoppeld zijn aan de velden van het dashboard. Het platform is ‘responsive’ en draait op nagenoeg elke browser, op elk device met elk operating system!

 


100% secure

Alle communicatie gaat via gecertificeerde, secure SSL verbindingen. De gegevens worden in de cloud opgeslagen in gescheiden datastores per keten en eventueel per individuele klant. De cloudomgeving is een private (VPN) netwerk in een gecertificeerd datacenter in Nederland, met gescheiden servers / omgevingen, die ieder hun eigen specifieke taak hebben en niet weten van elkaars bestaan.

KPI-dashboard

KPI-dashboard

Het is bewust géén BI maar een representatie van kengetallen in de vorm van een KPI-dashboard met én  grafische sprekende meters en waarden en/of een tabel van kengetallen van de actuele maand, welke uit een live retail-erp omgeving worden opgehaald, getransformeerd en via een cross-reference tabel gekoppeld op de velden van het dashboard.

Nearly real time

BlueResult het ‘nearly real time online dashboard’ dat Newway in abonnementsvorm aanbiedt aan haar klanten. Het bevat alle relevante gegevens (Key Performance Indicatoren, KPI’s) die een ondernemer heden ten dage ‘nearly real time’ inzichtelijk wil hebben.

Disclaimer

Data is gecompileerd in enkele tienden van seconden voor mogelijke onvolledigheid van de hier verstrekte Data kan Newway geen aansprakelijkheid aanvaarden.

KPI-dashboard

Abonnements vormen

BlueResult is aan te schaffen tegen een voordelig tarief per winkel. U betaalt per maand en hoeft daarom geen grote inverstering te plaatsen om alles in te regelen.

Login

Log hier in als u in het bezit bent van een BlueResult licentie. Heeft u nog geen licentie en wilt u meer informatie neem contact met ons op!

Compatible met BlueRetail

Top