BlueSelfService de Newway zelfscankassa

Newway introduceert BlueSelfService. Uw eigen, betaalbare zelfscan-kassasysteem binnen één maand werkend.
Of u nu een grote of kleinere keten runt, met de BlueSelfService App verandert ieder mobile device in uw winkel (smartphone of tablet) in een betrouwbare zelfscanner.
Terwijl uw klant producten scant, verschijnt direct de actuele prijs- en productinformatie, inclusief ingrediënten en allergenen alert.

Klanten willen zelfscannen

Met de komst van zelfscan-faciliteiten in bepaalde ketens wordt het zelfscannen voor de gemiddelde consument een vanzelfsprekendheid. Het is makkelijk inkopen doen en zorgt voor een snelle afhandeling aan de kassa.

 

BlueService zelfscankassa


Product- en ingrediënten alert!

Scant de klant een verboden of niet gewenst artikel, dan laat BlueSelfService dit direct zien; de betreffende productregel kleurt oranje en er verschijnt een waarschuwingsdriehoek met een uitroepteken erin.

zelfscan

Zelfscan

Met de BlueSelfService App verandert ieder mobile device (smartphone of tablet) in uw winkel in een betrouwbare zelfscanner. Terwijl uw klant producten scant, krijg deze direct de actuele prijs- en productinformatie te zien.

zelfscan

Eenvoudig in gebruik

Wil een klant meer of juist minder producten dan er in het winkelwagentje liggen, dan is dit eenvoudig te regelen door over de betreffende productregel naar links of rechts te ‘swipen’ (vegen).

zelfscan kassa

Makkelijk betalen!

De caissière scant de QR-code in het afrekenscherm van BlueSelfService. Dit scherm toont ook het bewaarbonnummer en het bruto totaal bonbedrag, inclusief eventueel statiegeld. De kassa berekent de netto aankopen tijdens het afrekenen, waarna de klant ‘ouderwets’ aan de kassa in contanten of met pin afrekent of meteen zijn mobiel gebruikt voor mobiel betalen nu hij deze toch al in zijn hand heeft!

BlueRetail

Online mobiele koppeling met centrale winkeldatabase inhoud helpt uw klant om sneller, veiliger en vertrouwd verantwoorde aankopen te doen en te registreren. Eenmaal klaar met winkelen, toont de klant de QR code aan de kassa en rekent vervolgens betrouwbaar af.

Lage investering

Voor de retailer, wiens marge toch al onder druk staat, is het invoeren van een dergelijk kostbaar systeem geen sinecure. U moet er dure handhelds voor aanschaffen, inclusief ophangsysteem, een speciale kassa-omgeving inrichten en uw hele softwareomgeving op het zelfscannen aanpassen.

Compatible met BlueSelfService

Lees hier de voorwaarden van BlueSelfService

Top