BlueWebshop 2.0

Een webshop, een must

Nederlanders kopen steeds vaak goederen en diensten online. De verwachting is dat dat in de komende jaren alleen maar toeneemt. Online winkelen is makkelijk, snel en steeds betrouwbaarder. Ook voor de verkopende partij, dankzij het volledig geaccepteerde betalen via Ideal en de goede verzend­mogelijkheden. Bij diverse commerciële ‘postpartijen’ worden goederen veilig op de juiste plek bezorgd, in de wetenschap dat de betaling online is afgehandeld. Slimme verkopers spelen daarom nu in op deze vorm van winkelnering en besluiten vandaag nog om een webshop te starten. Als aanvulling op de reguliere bedrijfsvoering.

Webshop

Altijd up-to-date

BlueWebshop haalt haar gegevens rechtstreeks uit BlueRetail, zodat uw online winkel altijd up-to-date is met de fysieke winkelvloer. Dankzij de snelle en vooral doordachte zoek- en vind-machine wordt de aankoopimpuls gedurende het bezoek aan de webshop niet verstoord en stijgt de kans op een daadwerkelijk aankooptransactie met de minuut!

CrossChannel

Met BlueWebshop maakt u een snelle vertaling van uw traditionele winkelnering op de werkvloer naar een passende online beleving. Of het nu business to business (B2B), business consumer (B2C) of beide betreft, u regelt het totale proces, van aankoopbeslissing tot internetbetaling, vloeiend met BlueWebshop van Newway.

Hosting

Een webshop dient gedraaid te worden in een zo geheten ‘datacenter’, dat dag en nacht, 24/7 beschikbaar is. Verder zorgt het datacenter ervoor dat de internetverbindingen stabiel en snel zijn, waardoor er minimale vertraging is, en de webshops te allen tijde bereikbaar zijn.

Projectbegeleiding

De BlueRetail klant krijgt ondersteuning op gebied van het inrichten van de BlueRetail omgeving met onder andere de inzet van de categorieën, de daaraan gekoppelde kenmerken en/of artikelmatrix en de multimedia bestanden.

BlueRetail

Om de BlueWebshops te kunnen voeden, of de geplaatste verkooporders te kunnen inlezen in BlueRetail is het volgende nodig:
– Basis (incl. categorie)
– BlueCommunication esb met haar specifiek voor dit proces ontwikkelde adapters.

e-Commerce

Iets online kopen vanuit je luie stoel of van achter uw bureau. Het leek een trend die weinig navolging zou ondervinden. Hoe anders heeft dat uitgepakt: kopen via het wereldwijde web is een hit. Iedereen kan het. Iedereen doet het. En terecht, want het is makkelijk, snel en steeds betrouwbaarder.

Compatible met BlueWebshop 2.0

Top