BlueWorkspace Cloud Oplossing

Newway biedt via de productnaam BlueWorkspace een abonnements­vorm aan voor haar software.
Het grote voordeel voor gebruikers is de inzetbaarheid van eigen device(s) en daarmee het kosten­besparende karakter.

BlueWorkspace is de “Retail in de clouddienst” van Newway voor haar klanten en prospects, om applicaties te gebruiken op een eigen device en onafhankelijk operating system, in het kader van byod of cyod (choose your own device). In een datacenter in Nederland wordt de centrale cloudomgeving gehost, geback-upt, beheerd en gemonitord. De ‘software-as-a-service’ cloud-dienst wordt op abonnement basis aan de gebruiker aangeboden. Een van de producten die als zodanig beschikbaar is, is BlueRetail in haar volle breedte (kassa, verkoop, inkoop, logistiek, financiën, retail-crm, service en rapportage). Dit is hét Retail erp-pakket voor de Retail/MKB! Voordeel is dat op winkelniveau géén investering in hardware nodig is en dat indien het datacenter bereikbaar is, er kan worden gewerkt c.q. dat data beschikbaar en bereikbaar is, snel, betrouwbaar, schaalbaar, betaalbaar, door middel van de vertrouwde desktop reactie!

BlueWorkspace-cloudV2-lang

Hosting

Newway heeft samen met haar IT-partner R&R Automatisering  in het datacenter SmartDC te Rotterdam, dat ISO 27001 gecertificeerd is, geselecteerd. Daarnaast zijn Newway en R&R Automatisering bereid om ook een accuraat SLA te ondersteunen.

Veilig (ISO 27K)

Newway heeft – onder begeleiding van R&R – ervoor gekozen om een zeer toekomstbestendige omgeving te creëren, die voldoet aan de laatste stand der techniek. Het Blueworkplace platform is schaalbaar, absoluut veilig ingericht conform de laatste stand van; security, certificaten, firewall, virusscanners e.d. Ook wordt de software en data van onze gebruikers dagelijks geback-upt. De technische omgeving snapshotten we elke 4 uur!

Cloud

Heeft u internet via 4G en/of WiFi dan is de URL bereikbaar en kunt u verbinding maken met het BlueWorkspace platform om aan de slag te gaan. Door deze dienst kan met het bestaande device dus overal inlogd worden op de BlueWorkspace omgeving en met bijvoorbeeld BlueRetail gewerkt worden. Altijd de kassa/artikelkaart binnen handbereik.

Compatible met BlueWorkspace

Top