Webshop Vakbeurs, Mechelen

Apr
25

Op 25 en 26 april 2018 staat Newway samen met haar partner FirstFocus op de Webshop Vakbeurs in de Nekkerhal te Mechelen, België.

Daar kunt u kennis maken met onze partner FirstFocus, een full service marketingbureau op het gebied van web development en internet marketing. Met eigen innovatieve software, is FirstFocus ook leverancier van de enterprise webshop OnTarget. Deze slimme maatwerk webshop, die Newway aanbiedt naast haar instap webshop BlueWebshop (Magento 1.9 API gestuurd), biedt u alles om “dáár aanwezig te zijn, waar de klant is”.

Daarnaast is FirstFocus ook in staat te meten welke (marketing) kanalen hebben bijgedragen aan het verkoopsucces op uw webshop. Om vervolgens ook de ‘bricks’ en ‘clicks’ te koppelen, of andersom. Op deze manier meet u uw online succes, offline door en heeft u de volledige controle over uw marketingbudgetten. Dit is Omnichannel ten top, een naadloze klantbeleving voor u en uw klant!
Uiteraard is hierbij BlueRetail, naast het ERP-pakket, ook uw Product Information Managementsysteem, waarmee u uw webshop CMS beheert. De Enterprise Service Bus BlueCommunication zorgt voor de real-time bi-directionele data-uitwisseling tussen beide werelden.

Graag ontmoeten wij u op de stand in Mechelen. Via onderstaande link kunt u zich gratis registeren als bezoeker:

www.webshopvakbeurs.be/nl

Top