KassaMatic, het goedkope, krachtige en gebruiksvriendelijke kassasysteem

KassaMatic is een goedkoop, krachtig en gebruiksvriendelijk kassasysteem, waarmee de kleine winkeleigenaar met een minimale inspanning zijn betaalsysteem maximaal automatiseert. Of u nu één of zeer uiteenlopende productgroepen verkoopt, met KassaMatic leidt u het hele afrekensysteem met minimale foutkansen vloeiend in goede banen. U heeft tegelijkertijd een goed overzicht, dat een op een is over te zetten in het boekhoudsysteem. Het KassaMatic kassasysteem  bestaat uit krachtige kassasoftware en degelijke kassahardware. Dit kassaconcept is als licht broertje van het uitgebreidere BlueRetail uitermate geschikt voor startende winkeliers en kleine winkels zonder voorraad in de meest uiteenlopende branches, zowel in binnen- als buitenland. Bovendien krijgt u hulp bij de implementatie.Kassamatic_02

CRM

CRM

Klantbeheer (CRM) en loyaliteit, N.A.W. klantgegevens, en indeling in relatiegroep invoeren en bijhouden. Verschillende mogelijkheden van klantcondities.

kassasysteem

P.O.S.

Uitgebreide stuurinformatie (business intelligence) met Point-of-Sale applicatie (POS). Met alle wenselijke journaalposten en rapportageweergaven.

Financieel

Financieel

BlueRetail geeft uitgebreide voorraadregistratie en informatie-overzichten en is in staat uw interne en externe boekhouding over te nemen.

kassasysteem

Verkoop

Loyaliteitssystemen, up-sell en cross-sell suggesties bij het afrekenen standaard (mix match etc.) en meer betaal- en productinformatie mogelijkheden.

kassasysteem

P.I.M.

Alle wenselijke Product Informatie Management (PIM), breed assortiment van standaard product specificatie instellingen, en toe te voegen specificaties.

kassasysteem

Result

Met BlueRetail kunt u verkoopresultaten weergegeven. Door de financiële functionaliteit in combinatie met de voorraadweergaven, kan u bruikbare inzichten rapporteren.

Top