KassaMatic, het goedkope, krachtige en gebruiksvriendelijke kassasysteem

KassaMatic is een goedkoop, krachtig en gebruiksvriendelijk kassasysteem, waarmee de kleine winkeleigenaar met minimale inspanningen zijn betaalsysteem maximaal automatiseert. Of u nu één of zeer uiteenlopende productgroepen verkoopt, met KassaMatic leidt u het hele afrekensysteem met minimale foutkansen in goede banen. U heeft tegelijkertijd een goed overzicht, dat één op één is over te zetten in het boekhoudsysteem.

Gaan de zaken u voor de wind en heeft u wat meer te besteden? Dan verandert u KassaMatic zonder problemen in BlueRetail, dé software voor de grotere winkelbedrijven.

Het KassaMatic kassasysteem bestaat uit krachtige kassasoftware en degelijke kassahardware. Dit kassaconcept is als licht broertje van het uitgebreidere BlueRetail uitermate geschikt voor startende winkeliers en kleine winkels zonder voorraad in de meest uiteenlopende branches, in zowel binnen- als buitenland. KassaMatic is de tegenhanger van een luxe groepenkassa kassasystemen. Desalniettemin heeft het veel meer opties en doorgroeimogelijkheden, en dat voor een betaalbare prijs. Bovendien krijgt u hulp bij de implementatie.Kassamatic_02

Klantbeheer (CRM) en loyaliteit, N.A.W. klantgegevens, en indeling in relatiegroep invoeren en bijhouden. Verschillende mogelijkheden van klantcondities.

Uitgebreide stuurinformatie (business intelligence) met Point-of-Sale applicatie (POS). Met alle wenselijke journaalposten en rapportageweergaven.

BlueRetail geeft uitgebreide voorraadregistratie en informatie-overzichten en is in staat uw interne en externe boekhouding over te nemen.

Loyaliteitssystemen, up-sell en cross-sell suggesties bij het afrekenen standaard (mix match etc.) en meer betaal- en productinformatie mogelijkheden.

Alle wenselijke Product Informatie Management (PIM), breed assortiment van standaard product specificatie instellingen, en toe te voegen specificaties.

Met BlueRetail kunt u verkoopresultaten weergegeven. Door de financiële functionaliteit in combinatie met de voorraadweergaven, kan u bruikbare inzichten rapporteren.

Top