MOOI parfumerie kiest voor newway

Na een intensieve selectieperiode heeft MOOI Parfumerie gekozen voor NEWWAY als haar strategische Retail ERP-partner.

De BlueCommunication Enterprise Service Bus van NEWWAY vormt hierbij de aorta van de solide en toekomstbestendige infrastructuur. Met de ESB zullen alle koppelingen worden gerealiseerd met de externe partners in dit complexe IT-project.
Als kloppend hart van deze “best of breed” oplossing draait de ERP-applicatie BlueRetail in de eigen Cloud omgeving BlueWorkspace als SaaS oplossing. Hiermee wordt naast een “proven concept” ook uiterst functionele- en rijke software ingezet om alle ketenprocessen efficiënt en effectief te realiseren.

Daarnaast vormt koppeling met de lokale software waarmee de franchisers werken, een belangrijk uitgangspunt. Hiermee wordt de IT-case uniek in zijn soort binnen Nederland en is van desinvestering bij de zelfstandige ondernemers geen sprake. Zijn er dan geen uitdagingen, uiteraard wel, maar alles lijkt oplosbaar en de ESB speelt hierbij een cruciale rol.

Over MOOI Parfumerie: MOOI parfumerie is de snelst groeiende parfumerie van Nederland, die inspeelt op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen. “Iedereen is immers Mooi”

Mooi Parfumerie is gespecialiseerd in huidverzorging, make-up en parfums van de belangrijkste merken op dit gebied, zoals Dior, Chanel, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Sisley, Biotherm, YSL, Ellis Faas en Lancôme. Daarnaast heeft Mooi de merken Rituals en OPI.

“Bij MOOI Parfumerie helpen wij jou nóg mooier te worden! MOOI Parfumerie werkt met mensen die passie hebben voor het prachtige cosmetica vak. Onze winkelteams vinden het belangrijk om met hun kennis en kunde jou het juiste advies te geven over huidverzorging, make-up en geuren. Ons doel: blije klanten die met veel zelfvertrouwen en een stralende glimlach onze parfumerie verlaten. Dat het concept aanspreekt is wel duidelijk; MOOI Parfumerie is ambitieus groeit nog steeds! Inmiddels zijn er 43 MOOI vestigingen verspreid over heel Nederland”. Zie www.mooi.nl voor meer informatie.
Over NEWWAY: “NEWWAY maakt uw organisatie succesvoller door zicht te focussen op effectieve en efficiënte automatisering van uw primaire bedrijfsprocessen.

Wij zijn al ruim 30 jaar een toonaangevende producent van uiterst krachtige, betrouwbare en functionele productsoftware binnen de Retail in de meest uiteenlopende branches, zowel in binnen- als buitenland. Als innovatieve partner staan onze totaaloplossingen garant voor optimalisering van het rendement van uw onderneming.

De BlueCommunication Enterprise Service Bus is daarbij dé oplossing voor betrouwbaar transport van uw gegevens. Het is het integratieplatform dat ervoor zorgt dat u uw gegevens altijd ter beschikking heeft op het juiste moment op de juiste plaats. De ESB wordt veelvoudig gebruikt voor data uitwisseling tussen externe applicaties, de Online winkel en de POS-systemen in de fysieke winkels.

BlueRetail is onze krachtige en gebruiksvriendelijke Retail ERP-software, die uw winkelbedrijf automatiseert. Het legt uw geld-, transactie- en informatiestromen optimaal vast binnen het BlueRetail transactiesysteem.  Het is modulair van opbouw en dat betekent dat u specifiek kunt kiezen voor functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft. Hierdoor is BlueRetail geschikt voor internetwinkels, zelfstandige winkels, winkelketens, filiaalbedrijven, franchise organisaties, inkoop combinaties en postorderbedrijven. Zie www.newway.nl Voor meer informatie.

‘The NEWWAY Forward’, …….. aangenaam kennis met u te maken”.

Top