Portfolio update BlueAnalytics

In eerste blog meldden we nieuwe ontwikkelingen. De eerste inhoudelijke blog ging over de ontwikkelingen van BlueRetail. Vervolgens in de tweede blog vertelde we over de ontwikkelingen binnen onze Enterprise Service Bus BlueCommunication 3.0. Ter afsluiting kondigde we BlueAnalytics aan. De manier om inzicht te krijgen in uw processen.

BlueAnalytics is het nieuwe product binnen het Blue-line productenportfolio van Newway. Met behulp van Qlik Sense is er een dashboard gebouwd om uw processen samen te vatten. Het dashboard past zich geautomatiseerd aan en zoomt in op de inhoud van uw artikel- en transactiedatabases. Door deze oplossing krijgt u zeer bruikbare data-analyses om uw processen nog beter onder controle te krijgen. Geen zelfgefabriceerde draaitabellen meer, maar zo uit de database op uw scherm.

Een voorbeeld van een winkelmand analyse van bouwproducten.

De applicatie is naadloos op de BlueRetail en Exact Online database te koppelen en bevat vele verschillende voorgedefinieerde analyses, ook App’s genaamd. Vanuit het pakket worden een aantal standaard analyses aangeboden.

Basis apps aangeboden vanuit BlueAnalytics.

Komende tijd zet Newway vol in op de ontwikkeling van analyses en voorgedefinieerde apps. Door samenwerking en te luisteren naar de markt en wensen vanuit klanten gaan we een bibliotheek BlueAnalytics App’s ontwikkelen. Deze gespecialiseerde apps komen voor alle klanten tegen een scherpe maandelijkse vergoeding beschikbaar.

Newway zet vol in op maatwerk apps die voldoen aan de klantwens.

De volgende blog zal gaan over een vernieuwd product. Processen en targets kunnen niet meer ontbreken uit de dagelijkse gang van zaken. U kunt niet achter blijven, dus met BlueResult ziet u real time winkelsituaties.

Mocht u echt niet kunnen wachten op de volgende berichten kunt u alvast het complete verhaal vooruit lezen op onze website.

Voor vragen over ons portfolio kunt u natuurlijk ook contact op nemen via de bekende wegen of mail direct naar marketing@newway.nl

Top