Portfolio update BlueResult

Als laatste in de reeks van portfolio updates brengen we graag BlueResult onder de aandacht. Hieraan vooraf gingen de updates over BlueRetail, BlueCommunication en BlueAnalytics.

Ons KPI-dashboard BlueResult is geheel vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Hieronder is een voorbeeld te zien van hoe de resultaten van een demo keten worden weergegeven.

Basic BlueResult dashboard

De waardes in het actuele jaar zijn een real time weergave van uw winkelsituatie tot op de minuut bijgewerkt. Met het vorige resultaat kunt u uzelf uitdagen de omzet en marge van het van dezelfde dag vorig jaar te evenaren. Maakt u al gebruik van een klantenteller? Ook deze is te koppelen en realtime uitlezen met BlueResult. Met deze data is onder andere de conversie te berekenen. De applicatie is adaptive en responsive en werkt dus ook volledig op uw mobiele apparaten zoals telefoon en tablet. Daarnaast is BlueResult in 4 talen beschikbaar.

Oplevering April

Op dit moment wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat u al in de nieuwe BlueRetail release van april 2019 kunt profiteren van het gros van afgelopen nieuwe ontwikkelingen. We gaan voor kwaliteit en zien uit naar uw feedback om onze producten nog beter te maken.

Tot zover de blog reeks over onze portfolio update die in April beschikbaar komt. Daarnaast staat op de roadmap van April BlueRetail versie 4.8. De volgende stap is Versie 4.9, de jaarlijkse MAIN, die we kort daarna op zullen leveren. In versie 4.9 zullen veel nieuwe functionaliteit toegevoegd zijn inclusief alle portfolio updates van deze blog reeks. Tot slot richten we ons speciaal op aangebrachte stabiliteit zoals hierboven beschreven.

Mocht u de hele reeks in een overzicht willen terug lezen verwijzen we u graag door naar de samenvatting op onze website.

Voor vragen over ons portfolio kunt u natuurlijk ook contact op nemen via de bekende wegen of mail direct naar marketing@newway.nl

Top