Omni-Channel Solutions

Omni-Channel

SAAS Cloud oplossing

Met BlueWorkspace draait uw hele ERP systeem in de cloud. Newway zorgt voor de hosting en backhand, uw medewerkers kunnen optimaal werken met een tablet die is aangesloten op het internet. U geniet van dezelfde mogelijkheden maar dan zonder de bekende lasten.

Retail- ERP

BlueRetail is modulair van opbouw en uitermate geschikt voor zelfstandige winkeliers, winkelketens, filiaalbedrijven, franchise organisaties, inkoopcombinaties, postorderbedrijven en internetwinkels. Onze software wordt gebruikt in de meest uiteenlopende branches, zowel in binnen- en buitenland.

(ESB) Service- Connector

Heeft u als bedrijf totaal geen overzicht meer over de gegevens van al uw filialen? Newway heeft dé oplossing! De BlueCommunication ESB (BC-esb), een integratie platform dat ervoor zorgt dat de juiste data beschikbaar is op het juiste moment op de juiste plaats.

Weet wat je eet met de BlueSelfService

BlueSelfService: “De app bevat een carousel met schermen waar je eenvoudig doorheen swipet. Naast de gescande producten en prijzen wordt ook informatie getoond over ingrediënten, allergenen en herkomst.

(kant en klare) Webshop

BlueWebshop is het door Newway en 24/7ict ontwikkelde webshopconcept voor de detaillist die zijn bedrijfsprocessen via BlueRetail goed op orde heeft. Met BlueWebshop maakt u een snelle vertaling van uw traditionele winkelnering op de vloer naar een passende online beleving.

(Real-time) KPI Dashboard

BlueResult, het online KPI-dashboard van Newway, dat Omni-Channel al weer een aantal maanden succesvol ondersteunt. Ondertussen is deze oplossing bijna 5 talig, en klant afhankelijk in te stellen. Ook is er extra aandacht uitgegaan naar het responsive design zodat het ook ideaal werkt op uw telefoon of tablet.

Reparatie Bon-Systeem

Blueservice is een Newway applicatie die het complete service management bevat. Hierdoor bent u in staat om service aanvragen te registreren en te beheren. Serviceprocessen zoals bijvoorbeeld reparaties, behorende kwaliteitscontrole, planning, uitbesteding en verhuur kunnen tot in detail worden gestroomlijnd.

(Uitgebreid) Kassa Systeem

KassaMatic is een goedkoop, krachtig en gebruikersvriendelijk kassasysteem, waarmee de kleine winkeleigenaar met een minimale inspanning zijn betaalsysteem maximaal automatiseert. Of u nu één of zeer uiteenlopende productgroepen verkoopt, met KassaMatic leidt u het hele afrekensysteem met minimale foutkansen in goede banen.

Handheld Terminal Koppeling

BlueMobile is de professionele mobile oplossing van Newway. De software draait op Windows georiënteerde scanners en bevat alle belangrijke winkelprocesfuncties. Naast artikelbeheer en updates ondersteunt BlueMobile ook uw verkoop-, inkoop- en logistieke processen.

Bij zowel Omni-Channel & Cross-Channel staat de combinatie tussen uw fysieke winkel en webwinkel centraal. Maar er is wel degelijk een verschil tussen beide kanalen, “the clicks and bricks!” Het is aan u om te bepalen welke variant het beste bij u past.

Uiteraard helpt Newway u graag op weg.

Top