BlueMobile Handheld Terminal Koppeling

BlueMobile is de professionele mobile oplossing van Newway. De software draait op Windows georiënteerde scanners en bevat alle belangrijke winkelprocesfuncties. Naast artikelbeheer en updates ondersteunt BlueMobile ook uw verkoop-, inkoop- en logistieke processen. U kunt BlueMobile op een zeer flexibele en multifunctionele wijze binnen uw organisatie inzetten.

Welkom dus bij BlueMobile, dat door zijn flexibele en multifunctionele werking vrijwel alle processen ondersteunt!

BlueMobile scanner

Een professionele mobile oplossing

In het bedrijfsleven is steeds meer behoefte aan flexibele werkplekken. Een computer op een verrijdbare tafel zorgt voor enige flexibiliteit, maar met een moderne mobile (hand held terminal, HHT) ben je pas echt flexibel!

Newway heeft in het verleden al diverse modules op de markt gebracht, die een zoge­naamde HHT kon laden met data. Ook was het mogelijk om verzamelde data vanuit de HHT weer in BlueRetail in te lezen. HHT’ls hebben echter een beperkt geheugen en een beperkt operating system.

Programma’s (128/256 MB) op de moderne HHT’ls, zoals het beschikbare geheugen voor data in de terminal, is daarmee niet langer een beperkende factor. Newway heeft hierop ingespeeld door een applicatie voor dit type hand held scanner te ontwikkelen, genaamd: BlueMobile!

Top