BlueService het Reparatie Bon-Systeem

BlueService, de mulitifunctionele service oplossing

Blueservice is een Newway applicatie die het complete service management omvat. Hierdoor bent u in staat om service aanvragen te registreren en te beheren. Serviceprocessen zoals bijvoorbeeld reparaties, behorende kwaliteitscontrole, planning, uitbesteding en verhuur kunnen tot in detail worden gestroomlijnd. Stand-alone of als onderdeel van een (intra)netwerk, u bepaalt zelf hoe de applicatie wordt ingezet.

Bovendien kunnen meerdere gebruikers op hetzelfde systeem inloggen. Elke monteur kan als uniek gebruiker zijn reparatiewerkzaamheden op hetzelfde systeem registreren. BlueService is geheel procesflow gestuurd, zowel met betrekking tot het interne- als het externe reparatietraject voor de buitendienst en uitbestedingen. U beschikt als gebruiker op elk gewenst moment over de benodigde informatie zoals de openstaande werkvoorraad, welke monteur met welke reparatie bezig is en wat de status is van elk van deze reparaties.

Welkom dus bij BlueService, de applicatie die zorgt dat u zich volledig kunt focussen op de kwaliteit van de reparatie zelf!

 

 

 

   

 

De complete, gebruiks­vriendelijke oplossing om uw werkplaatsprocessen profes­sioneel te automatiseren

Als retailer weet u als geen ander hoe belangrijk service is voor de klantenbinding. Een goed afgehandeld verhuur-, reparatieverzoek of  klacht betaalt zich altijd terug. Is het niet vandaag, dan zeker morgen. Maar weten uw medewerkers dit ook? En als ze het weten, handelen zij er dan ook naar? Met BlueService maakt u dit inzichtelijk en kunt u gaan sturen van goed, naar beter, naar best. Met alle positieve gevolgen van dien. Voor klanten én medewerkers!

Top