Partners diensten

Door goede partnering kunnen wij een nog uitgebreidere dienstverlening aanbieden.

Newway heeft de keuze gemaakt om met een beperkt aantal partners samen te werken. In de basis gebruikt Newway de Retail apparatuur van Toshiba aangevuld met eventueel een nondedicated server van Lenovo en een handheldterminal van Datalogic de Scorpio X3. Daarnaast hebben we overige Retail gelieerde zaken als scanners (Datalogis/Opticon), geldlades, pinterminals (Worldline en CCV) en elektronische schaplabels.

Newway koopt al 20 jaar deze retail apparatuur bij haar handelspartner Koel Technologies Nederland en België. Zo is een partnership ontstaan dat gebaseerd is op vertrouwen en respect. We kennen elkaars krachten en specialiteiten.

Verder is Newway op diverse manieren partner van Toshiba binnen het Together Commerce platform, als Innovation Partner, als Independent Solution Vendor (softwarehouse) en op globaal gebied als Alliance partner, zie de Together Commerce iconen.

De POS-apparatuur van Toshiba is elegant, robuust en flexibel in samenstelling. Daarnaast zijn er diverse modellen, zodat Newway in staat is voor elke klant de juiste bijpassende hardware-oplossing te leveren. Ook het supporten gaat eenvoudig via het TCxCare programma dat we via Koel aanbieden.

POS 2

Toshiba Premium Partner

Scanner
Partner
Gold Partner
Software Partner Plus
POS
Top