Softwareoplossing voor uw onderneming
Sneller en efficiënter werken
Datastromen vanuit een plek beheren

Cloud oplossingen

Werkt u al met cloud oplossingen? Nog lang niet elk retailbedrijf gebruikt dit. U kunt zelfs stellen dat de retail hierin achterloopt op andere sectoren. Daar brengt Newway graag verandering in. Wij doen dit door u oplossingen in de cloud te bieden die betrouwbaar, snel, flexibel, veilig, eenvoudig en betaalbaar zijn.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Bel ons: +31 (0)77 - 323 78 08! Ga naar het contactformulier!

Meer dan 30 jaar ervaring in cloud oplossingen

Newway heeft in haar inmiddels meer dan dertigjarige bestaan de retailsector zien veranderen en innoveren. Onze oplossingen zijn daarbij meegegroeid. Voor veel bedrijven is de cloud inmiddels de standaard. Met onze cloud oplossingen willen wij u laten zien welke belangrijke voordelen de cloud u biedt en hoe u hiervan gaat profiteren.

Wat zijn de voordelen van de cloud?

U werkt ongetwijfeld met bepaalde software binnen uw retailbedrijf. Het werken met meerdere pakketten is eerder de regel dan de uitzondering. Dit betekent dat u moet updaten, upgraden en vooral: back-ups moet maken. Data is gevoelig en bij een crash van een systeem loopt u het risico om waardevolle en misschien zelfs cruciale data kwijt te raken. Met onze cloud oplossingen ontsluit u al uw systemen online en worden deze bereikbaar in de cloud. Dit betekent minder hardware, minder werkzaamheden en minder gevoeligheid voor beschadiging, verlies en diefstal.

Ook voor uw onderneming een passende oplossing

Alle oplossingen die Newway aanbiedt zijn ontwikkeld voor een zo breed mogelijk gebruik. Ook als u een kleine onderneming heeft, maakt u gebruik van onze cloud oplossingen. Wij nemen graag de tijd om u over de mogelijkheden te vertellen als u belt naar +31 (0)77 - 323 78 00. De voordelen en de prijzen zullen u in positieve zin verbazen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Top