Softwareoplossing voor uw onderneming
Sneller en efficiënter werken
Datastromen vanuit een plek beheren

Groothandel software

Bent u voor uw groothandel op zoek naar de juiste software? Goede keuze! Newway heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het automatiseren van primaire bedrijfsprocessen in het MKB. Met onze innovatieve daadkracht sluiten wij naadloos aan op de situatie en wensen van uw groothandel. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van uw processen, marges en klanttevredenheid.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Bel ons: +31 (0)77 - 323 78 08! Ga naar het contactformulier!

Waarom kiest u als groothandel voor deze software?

Onze software is modulair ontwikkeld om uw bedrijfs- en handelsprocessen optimaal te automatiseren. Middels slimme en functioneel rijke software, nemen wij u veel werk uit handen en creëren we de gewenste efficiency binnen uw onderneming. In combinatie met ons koppelvlak BlueCommunication Enterprise Service Bus, bouwt Newway voor u een toekomstbestendige IT structuur.

Optimaliseer uw bestaande processen

Met de expertise en oplossingen van Newway laten wij uw relaties, processen en applicaties, naadloos near real-time met elkaar samenwerken. Dankzij onze software, die speciaal is ontwikkeld voor MKB, bespaart u als groothandel tijd en geld en heeft u volledig grip op uw business. Wilt u weten hoe wij dat ook voor u kunnen realiseren? Bel naar +31 (0)77 – 323 78 00 of mail ons en wij maken graag een afspraak met u.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Top