Softwareoplossing voor uw onderneming
Sneller en efficiënter werken
Datastromen vanuit een plek beheren

Koppelvlak

Jaren van innovatie en ontwikkeling hebben er toe geleid dat Newway u een Integratieplatform biedt met vrijwel onbeperkte mogelijkheden wat betreft ons koppelvlak. BlueCommunication Enterprise Service Bus (BC-ESB) is dé oplossing voor betrouwbaar transport van uw gegevens. Zelfs systemen die elkaars taal op geen enkele wijze lijken te spreken, kunnen dankzij de BC-ESB moeiteloos met elkaar communiceren. Newway bouwt daarmee, hand in hand met u, aan een toekomstbestendige IT-infrastructuur.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Bel ons: +31 (0)77 - 323 78 08! Ga naar het contactformulier!

Wat een koppelvlak via BC-ESB voor u kan betekenen

Onze Enterprise Service Bus is inmiddels zover doorontwikkeld dat vrijwel alle systemen in uw organisatie naadloos aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Het fungeert als aorta voor dataoverdracht en zorgt dat u uw gegevens altijd tot uw beschikking heeft. Data-overdracht vindt plaats op een ‘nearly real-time’ basis tussen bijvoorbeeld winkels, winkels en franchisegever, en tussen winkels en het hoofdkantoor. Wij leveren maatwerk waar nodig en bouwen de gewenste connectoren geheel naar de wensen en eisen van uw organisatie.

Neem contact op om uw wensen met ons te bespreken

Wij gaan graag samen met u dieper in op uw organisatie, wensen, behoeften en de mogelijkheden die wij kunnen bieden om deze te faciliteren. Hebben wij uw interesse gewekt? Bel naar +31 (0)77 - 323 78 00 of mail ons, wij staan u graag te woord. Dankzij de uitvoerige ervaring van Newway kunnen wij u altijd van dienst zijn met oplossingen op basis van ons koppelvlak die uw organisatie een impuls geven.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Top