Softwareoplossing voor uw onderneming
Sneller en efficiënter werken
Datastromen vanuit een plek beheren

MKB software

Zoekt u voor uw midden- en kleinbedrijf (MKB) een passende software oplossing? Als MKB bedrijf is een goed Enterprise Resource Planning (ERP) systeem onmisbaar. Zo kunt u uw processen optimaal en efficiënt beheren. Uw onderneming is vaak te groot voor lichte pakketten en grote pakketten bieden juist weer te veel functies en mogelijkheden (waar u ook voor betaalt). U heeft software nodig van Newway die precies bij uw MKB onderneming past.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Bel ons: +31 (0)77 - 323 78 08! Ga naar het contactformulier!

Speciaal voor uw MKB onderneming: op maat gemaakte software

Newway draait al meer dan 30 jaar mee in de software wereld voor retail-ondernemingen. Daarbij hebben wij een sterke focus op MKB ondernemingen en (R)ERP (Retail ERP). Wij begrijpen waar uw bedrijf behoefte aan heeft, welke processen er spelen en hoe deze moeten worden samengebracht en gestroomlijnd voor een optimale efficiënte, maximaal resultaat en minimale hoeveelheid fouten. Daarnaast bieden wij u vanuit ons Big Data platform een schat aan inzicht in uw bedrijfsvoering.

Wat ziet u graag in uw pakket terug?

Bij Newway ligt de focus altijd op het MKB. Onze (R)ERP MKB-oplossingen kunnen zo ingericht worden dat zij exact doen waar u behoefte aan heeft. Belangrijke pijlers als inkoop, boekhouding, promotie, klanten CRM en meer kunnen in het pakket worden geïntegreerd. Wij zijn in staat om de primaire bedrijfsprocessen van uw MKB bedrijf naadloos met elkaar samen te brengen en te automatiseren.

Kies voor een standaard oplossing die als maatwerk wordt ervaren

Met onze modulair opgebouwde software leveren wij stabiele standaard oplossingen die door rijke functionaliteit als maatwerk worden ervaren. Door middel van de inzet van ons koppelvlak BlueCommunication ESB creëren wij de voor u meest optimale oplossing. Wat zijn de wensen van uw MKB bedrijf voor een ERP systeem? Wij horen het graag! U profiteert altijd van scherpe tarieven en een uitstekende kwaliteit. Neem direct contact op via +31 (0)77 - 323 78 00 om meer informatie aan te vragen. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Top