Softwareoplossing voor uw onderneming
Sneller en efficiënter werken
Datastromen vanuit een plek beheren

Webshop koppeling

Bent u geïnteresseerd in een webshop koppeling? Goede keuze! Tegenwoordig zien we dat steeds meer retail/MKB/groothandel bedrijven een winkel en een webshop hebben. Vaak staan deze echter los van elkaar en is er geen gegevensuitwisseling met elkaar. Gevolg is dat data op de webshop vaak verouderd zijn en voorraden niet kloppen, met nee verkoop als gevolg. Een goede webshop koppeling mag dan ook niet ontbreken in een modern retail/MKB bedrijf en daar helpt Newway u graag bij.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Bel ons: +31 (0)77 - 323 78 08! Ga naar het contactformulier!

Waarom een webshop koppeling zo belangrijk is

Waar een webshop naast een fysieke winkel bestaat, is altijd het risico aanwezig dat deze twee onderdelen als separate ondernemingen worden behandeld. Dit terwijl voor een efficiënte bedrijfsvoering juist synergie van belang is. Met een webshop koppeling wordt uw bestaande webshop volledig geïntegreerd binnen uw ERP systeem en ontstaat een near real-time omnichannel omgeving. Daarbij maken wij gebruikt van ons koppelvlak BlueCommunication Enterprise  Service Bus.

Realiseer meer efficiency en rendement

Met de webshop koppeling van Newway worden de ‘bricks & clicks’ aan elkaar gekoppeld en ontstaat de optimale klantbeleving. Uw beheer vindt centraal plaats waardoor u grip heeft op alle processen, veel tijd wordt bespaard en een hoge mate van efficiency wordt bereikt.

Neem contact op

Tevreden klanten en een hoog rendement, dat wilt u toch ook? Neem contact op met Newway om te bekijken wat een webshop koppeling voor u kan betekenen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)77 - 323 78 00.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Top