Diensten

Naast bekende producten die het voor u de mogelijkheid bieden uw organisatie te automatiseren heeft nieuwen ook een drie tal diensten waarmee wij u op weg helpen om u geautomatiseerde organisatie zo voorspoedig mogelijk te laten werken.

Support

Onze servicedesk staat voor u paraat om u vragen te beantwoorden en u te helpen wanneer u problemen ondervindt. Newway heeft altijd iemand voor u klaar staan om de telefoon te beantwoorden.

Consult

U kunt rekenen op de zeer ervaren Newway consultants die zorgdragen voor de implementatie van Newway producten. Zij geven u advies en werken met u samen zodat ons aanbod naadloos aansluit op uw specifieke behoeften.

Onderhoud

Welicht heeft u in een van de Newway blogs gelezen dat Newway software ontwikkelt doormiddel van de Srum methodiek. Hierdoor voert Newway om de twee weken een update uit van haar producten.

Intergratie

Er zijn vele benaderingen die een organisatie kan hanteren bij het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Het belangrijkste is dat u een strategie kiest die het beste bij uw organisatie past en stressvolle situaties binnen uw organisatie zo veel mogelijk voorkomt.

Partners Outsourcing

Newway is in staat voor elke klant de juiste bijpassende hardware-oplossing te leveren. Tevens kunnen wij koppelen met alle boekhoudsystemen. Ook het supporten gaat eenvoudig via het TCxCare programma dat we via Koel aanbieden.

Product Training

Newway stelt altijd een specifieke training samen voor uw organisatie. De training wordt op locatie gegeven, in groepsverband of klassicaal. Na afloop krijgen cursisten een uitgebreide handleiding mee.

Top