BlueCommunication

BlueCommunication Enterprise Service Bus (BC-ESB) is een software oplossing die de communicatie verzorgt tussen verschillende systemen en/of applicaties die in uw winkel zijn.

BlueCommunication regelt niet alleen de dataoverdracht tussen verschillende applicatie-omgevingen, maar ook tussen winkels en franchisegever of hoofdkantoor. Waardoor belangrijke informatie, zoals artikelbestanden, prijzen en aanbiedingen, eenvoudig en snel kan worden gedistribueerd naar alle winkels. Omgekeerd kan de informatie vanuit de winkels naar het hoofdkantoor worden gestuurd voor verdere verwerking of analyse.

Eén van de meest gebruikte toepassing is, Newway’s BlueRetail met behulp van BlueCommunication te verbinden met krachtige e-Commerce platforms als Magento of WooCommerce. Dankzij BlueCommunication staan uw producten snel online. U kunt nieuwe markten en klanten ontdekken, terwijl Newway zorgt voor uw producten, voorraad en bestellingen. Het beheer vindt plaats in BlueRetail waardoor u uw werkzaamheden efficiënt kunt uitvoeren.

Vanuit het hoofdkantoor kunt u centraal uw catalogus beheren en deze samen met de aanbiedingen distribueren over de winkels. BlueCommunication zorgt er niet alleen voor dat de winkels op tijd de juiste informatie krijgen. U kunt dankzij BlueCommunication ook verbindingen maken met centrale bedrijfsapplicaties zodat het synchroniseren van belangrijke data snel en betrouwbaar plaats vindt.

Als zelfstandige winkelier of franchiser heeft u naast BlueRetail ook uw eigen bedrijfsadministratie. Dankzij BlueCommunication kan BlueRetail eenvoudig aan uw administratieapplicatie worden gekoppeld, zodat dat deze altijd up-to-date is.

BlueCommunication is een zelfstandige applicatie die uiteraard goed samenwerkt met BlueRetail. U kunt BlueCommunication ook inzetten om verbindingen te maken met diverse soorten applicaties.

Met de diensten van Newway is uw onderneming op de
toekomst voorbereid