BlueRetail

De complete retail software oplossing

BlueRetail is een krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk Retail ERP softwarepakket dat bijna alle retail functies binnen uw winkelbedrijf automatiseert. Of u nu één of zeer uiteenlopende productgroepen verkoopt, met BlueRetail leidt u vloeiend het promotionele, logistieke, financiële en klantengegevens proces. Uiteraard volop uitgerust om de mogelijkheden van Omnichannel retail ten volle te benutten. BlueRetail is modulair van opbouw en uitermate geschikt voor: zelfstandige winkeliers, winkelketens, filiaalbedrijven, franchiseorganisaties, inkoopcombinaties, postorderbedrijven en internetwinkels. BlueRetail wordt gebruikt in de meest uiteenlopende branches.

Newway onderscheidt de volgende hoofdprocessen van BlueRetail

Kassa

Versnel het afrekenen met een krachtig en flexibel kassasysteem.

Instelbare kassa

Maak aangepaste knoppen voor uw meest populaire
producten en versnelt het afrekenen. Gemakkelijk op te slaan als sjablonen voor gebruik in al uw winkels.

Uitstekende verkoophulp

Voeg snel producten toe aan de verkoop door middel van zoekwoorden of een barcodescanner. Vindt klanten gemakkelijk op naam of andere unieke kenmerken.

Kortingen

Pas kortingen toe die van toepassing zijn op de artikelen in het winkelmandje van een klant of alleen op specifieke artikelen.

Bonnen op maat

Pas bonnen aan met uw logo en website. Kies voor het e-mailen of afdrukken van bonnen na
een verkoop.

BlueRetail werkt offline

Blijf verkopen, zelfs als het internet uitvalt, BlueRetail synchroniseert uw verkopen automatisch opnieuw wanneer u weer online bent.

Instelbare kassa

Sta klanten toe om items op te slaan of om aankopen op rekening te doen. Zoek eenvoudig klantensaldi op.

Retouren & Crediteringen

Retouren, accepteren en opslaan. Retourbetaling naar keuze via krediet, cadeaubonnen of betaling aan de klant.

Beheer van de kassa

Volg alle kassatransacties voor kassaverschillen en om fouten en fraude te analyseren.

Gebruikers

Maak individuele personeelsaccounts aan en volg de
verkoop. Verschillende niveaus van gebruikersrechten om te bepalen wat gebruikers kunnen zien en doen.

E-commerce

Laat uw online en winkel verkopen stijgen.

Samenwerken met partners

BlueRetail kan worden geïntegreerd met toonaangevende e-commerceplatforms zoals Magento, Shopify en WooCommerce en andere partijen om uw klanten de beste ervaring in de winkel en online te bieden.

Koppel (web-)winkel

Koppel eenvoudig uw bestaande e-commerce winkel aan BlueRetail zodat gegevens over voorraad, producten, klanten en verkoop worden gesynchroniseerd.

Centraal beheer

Beheer locaties en verkoopkanalen in realtime en laat BlueRetail de verwerking van alle productinformatie, voorraadgegevens, klanteninformatie en verkopen verzorgen.

Voorraad beheer

De voorraad wordt in realtime gesynchroniseerd tussen verschillende locaties en systemen. Selecteer voorraad uit een of meerdere winkels of magazijnen om te synchroniseren met uw e-commerce.

Importeren productgegevens

Importeer snel en eenvoudig uw product catalogus in BlueRetail. BlueRetail synchroniseert productupdates met uw e-commerce, zodat deze informatie altijd en overal up-to-date is.

Product management

Beheer een enkele catalogus via online en offline-kanalen, geen dubbele invoer meer. Kies met een klik op de knop welke producten u online wilt verkopen.

Centraal klantenbestand

BlueRetail creëert nieuwe klanten wanneer online bestellingen worden geplaatst en koppelt bestellingen van bestaande klanten aan hun gegevens in uw BlueRetail-database.

Rapportages

Bekijk verkooprapporten over online en offline-activiteiten in één systeem. Rapporteer over uw online verkopen en klanten in BlueRetail.

Voorraad

Beheer uw voorraad snel en efficiënt.

Barcodes

Importeer bestaande barcodes of maak en print nieuwe. Voeg moeiteloos producten toe aan verkopen, inkooporders of inventarisaties.

Centrale product catalogus

Beheer een centrale productcatalogus en synchroniseer uw producten over al uw kanalen om fouten en extra gegevensinvoer te elimineren.

Prijzen en promoties

Beheer moeiteloos prijzen, kortingen en markeringen voor al uw producten, verkooppunten en klantgroepen.

Voorraadtellingen

Voltooi volledige of gedeeltelijke voorraadtellingen en versnel dingen door meerdere tellingen tegelijkertijd uit te voeren.

Vooraadbeheer

Bekijk de actuele voorraad en verschillende voorraadniveaus om u te helpen betere beslissingen te nemen over uw voorraad.

Verplaatsen van voorraad

Verplaats artikelen makkelijk van de ene locatie naar de andere en controleer eenvoudig voorraadniveaus in uw winkels.

Maak snel een artikel aan

Dupliceer snel een product en zijn varianten en breng kleine wijzigingen aan voordat u het opslaat als een nieuw product.

Klanten

Wij helpen u mee om klanten terug te laten komen.

Klantprofiel

Bewaar al uw klantgegevens op één plek - of ze nu bij u winkelen in de winkel, online of beide.

Klant aankoopgeschiedenis

Klanttransacties worden opgeslagen in het klantprofiel, waar u de aankoopgeschiedenis, loyaliteit en rekeningsaldi kunt bekijken.

Importeer klantenbestand

U heeft hard gewerkt om uw klantendatabase op te bouwen. Breng die contacten gemakkelijk naar BlueRetail met een eenvoudige CSV-upload.

Klantengroepen samenstellen

Behandel VIP-klanten met kortingen of gerichte e-mails, of gebruik groepen om werknemers- of groothandelsprijzen te beheren.

Centraal klantenbestand

Beheer één klantenlijst voor al uw kanalen, inclusief uw e-commerce winkel.

Loyalty programma

Stimuleer herhalingsaankopen met uw eigen loyaliteitsprogramma dat eenvoudig te beheren is en waarmee uw klanten gemakkelijk kunnen deelnemen.

Verkooprapportage

Met goede overzichten kunt u betere beslissingen nemen.

Aangepaste rapportage

Stel uw eigen rapporten samen en bekijk snel uw gegevens om te zien hoe uw winkel, uw producten en uw personeel presteren.

Product en verkoop rapportage

Rapporteer over verkopen per product, merk, leverancier, tag en nog veel meer om gemakkelijk trends te identificeren en de beste beslissingen te nemen.

Voorraad rapportage

Beheer uw voorraad effectiever door de verschillende voorraadniveaus in de gaten te houden.

Dagrapportage

Dagelijkse samenvattingen van de sluiting van het register en rapporten over verkoophistorie, bevestig betalingen en controleer eenvoudig op verschillen.

Exporteer uw rapporten

Exporteer uw gegevens naar uw favoriete spreadsheet-tool voor een grondige analyse of stuur uw rapporten naar uw accountant.

Groei uw zaak

Ben klaar voor de toekomst.

Extra gebruikers

Voeg meer gebruikers toe naarmate uw team groeit. Stel eenvoudig gebruikersrechten in om te bepalen wat ze kunnen zien en doen.

Compleet Retail platform

Beheer uw hele bedrijf met BlueRetail, ongeacht hoe complex uw activiteiten zijn of hoeveel locaties u heeft.

Synchroniseer data

Vind al uw informatie op één plek, van uw productcatalogus tot uw voorraad, klanten en rapportage.

24/7 ondersteuning en dienstverlening

Ons vriendelijke ondersteuningsteam reageert snel op uw vragen.

Gratis voor alle klanten: Installatiehandleidingen, video-tutorials, training en tips en trucs. Newway helpt u succesvol te zijn met cursussen en meetups.

Met de diensten van Newway is uw onderneming op de
toekomst voorbereid