Over newway

Newway helpt haar klanten om te groeien.

Gehuisvest in het voormalige klooster de Mariënburg in het centrum van ’s-Hertogenbosch is Newway als sinds 1987 actief op het gebied van groothandel- en retail-ICT. De opgebouwde ervaring zetten wij volledig in om onze klanten te helpen groeien. Samen kunnen we de klantentevredenheid verhogen en de verkoop laten stijgen.

Ons doel is om u te helpen uw efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid te verhogen door u toegang te geven tot de meest innovatieve IT-producten en -oplossingen op de markt tegen een realistische prijs.

Dit doen we met behulp van de software van Odoo. Odoo is de meest gebruikte en gebruiksvriendelijkste ERP software ter wereld.

Neem contact met ons op als u meer over Odoo en Newway wilt weten.

Producten afrekenen met kassasysteem.

Onze oplossingen

Natuurlijk willen wij u graag onze software leveren. Daarmee houdt wat ons betreft de samenwerking niet op. Ons team van experts zal zich volledig inzetten voor de tevredenheid van u en uw medewerkers èn van uw omzet.

Analyse
Onze eerste stap met potentiële klanten is een uitgebreide analyse van de huidige situatie en bespreken van de wensen. We zetten het allemaal van tevoren op een rij, vóór het contract.

Implementatie
De implementatie van Newway’s software oplossingen is een integraal proces die in stappen of allemaal tegelijk kan worden uitgerold. We ontwerpen en implementeren een proces dat aansluit bij uw prioriteiten en behoeften.

Training en support
De acceptatie door medewerkers is de sleutel tot het realiseren van het rendement op investering voor Newway. We leiden uw team van tevoren op, leiden uw geselecteerde medewerkers op tot trainers op locatie en bieden onbeperkte gebruikersondersteuning. Als iedereen aan boord is, werkt het systeem.

Strategisch advies
Ons team bouwt niet alleen het schip, we bevaren ook met u de retailzeeën. Elke klant geniet van voortdurende strategische analyse en advies om ons gedeelde succes op te bouwen. Omdat we het alleen goed doen als u het goed doet. Zoals dat hoort in een goede relatie.

Met de oplossingen van Newway is uw onderneming op de
toekomst voorbereid

Zakelijk-werknemer.
Afrekenen bij kassa in de winkel.
Werken bij Newway.

Werken bij Newway

Newway is op zoek naar consultants die een bijdrage leveren aan onze groeiambities. Wil jij deel uitmaken van een divers team dat mooie resultaten behaalt? Klik dan op de knop hieronder om naar onze werken bij website te gaan. Hier kun je direct de openstaande vacatures bekijken.

Bekijk werken bij website