Nieuwe To-Do module (new to-do module)

Nieuwe feature Odoo 17
3 november 2023 in
Nieuwe To-Do module (new to-do module)
Kevin Lübbers


In de aankomende release van Odoo, versie 17, wordt gebruikers een krachtige tool aangeboden om taken efficiënt te beheren en georganiseerd te blijven: de gloednieuwe To-Do module. Deze module is een complete vervanging van de oude notities app en biedt een veelzijdige en geavanceerde oplossing voor takenbeheer.

Met de To-Do module kunnen gebruikers eenvoudig taken creëren, beheren en bijhouden. En dit alles binnen het Odoo-ecosysteem. Het is niet langer nodig om te schakelen tussen verschillende apps of tools om je to-do lijsten bij te houden. Alles wat je nodig hebt voor het effectief beheren van taken is nu beschikbaar in één handige module.

Deze nieuwe module is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Gebruikers kunnen taken snel aanmaken, belangrijke details toevoegen, deadlines instellen en zelfs prioriteiten toewijzen aan taken. Bovendien is er de mogelijkheid om taken aan specifieke projecten of klanten te koppelen, waardoor je een gestructureerd overzicht hebt van al je taken en verantwoordelijkheden.

Het introduceren van de To-Do module in Odoo 17 is een bewijs van Odoo's voortdurende inzet voor het verbeteren van de productiviteit en het bieden van geïntegreerde oplossingen voor bedrijfsbeheer. Gebruikers kunnen nu op een efficiënte en georganiseerde manier al hun taken beheren, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en ze een duidelijker overzicht hebben van hetgeen zij nog moeten doen.in Odoo
Nieuwe To-Do module (new to-do module)
Kevin Lübbers 3 november 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren