Odoo als boekhoud-software

Met de boekhoudsoftware van Odoo integreer je je boekhouding naadloos met de rest van je bedrijfsprocessen. Daarnaast worden allerlei boekhoudprocessen, zoals het inboeken van facturen en versturen van betalingsherinneringen, automatisch uitgevoerd door dit boekhouding programma van Odoo. Wil je er zeker van zijn dat een grote transactie op een goede manier wordt geregistreerd? Wanneer je kiest voor het ERP-systeem van Odoo hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je boekhouding wordt hierdoor niet alleen beter uitgevoerd, dit gebeurt ook nog eens in minder tijd. Dit zorgt ervoor dat jouw boekhoudteam meer tijd over heeft voor andere nuttige zaken. Benieuwd naar wat het boekhoudsysteem van Odoo voor jou kan betekenen? 

Vraag je demo aan

Odoo als boekhoud-software​
Synchroniseer bankafschriften met de boekhoud-software van Odoo

Synchroniseer bankafschriften met de boekhoud-software van Odoo


Een gebrek aan overzicht in de boekhoudsoftware is een veelgehoord probleem. Bankafschriften, facturen en declaraties moeten handmatig worden ingeboekt, waardoor er vaak fouten worden gemaakt of facturen en bankafschriften zelfs worden vergeten.
​Met Odoo wordt dit probleem voor een groot deel verholpen, doordat er allerlei integraties mogelijk zijn. Niet alleen met de andere bedrijfsprocessen, maar ook met je bank of leveranciers. Hierdoor worden bankafschriften automatisch gesynchroniseerd en kunnen betalingen zelfs automatisch plaatsvinden. Daarnaast houdt het boekhoudsysteem nauwlettend in de gaten of facturen zijn betaald, en wordt het mogelijk om binnen een paar muisklikken betalingsherinneringen te versturen wanneer betalingen uitblijven.
Synchroniseer bankafschriften met de boekhoud-software van Odoo

 

Een gebrek aan overzicht in de boekhoudsoftware is een veelgehoord probleem. Bankafschriften, facturen en declaraties moeten handmatig worden ingeboekt, waardoor er vaak fouten worden gemaakt of facturen en bankafschriften zelfs worden vergeten.

Met Odoo wordt dit probleem voor een groot deel verholpen, doordat er allerlei integraties mogelijk zijn. Niet alleen met de andere bedrijfsprocessen, maar ook met je bank of leveranciers. Hierdoor worden bankafschriften automatisch gesynchroniseerd en kunnen betalingen zelfs automatisch plaatsvinden. Daarnaast houdt het boekhoudsysteem nauwlettend in de gaten of facturen zijn betaald, en wordt het mogelijk om binnen een paar muisklikken betalingsherinneringen te versturen wanneer betalingen uitblijven.


Synchroniseer bankafschriften met de boekhoud-software van Odoo

Maak professionele facturen met Odoo

Heb je vaak problemen met het opstellen van facturen, of zien ze er simpelweg niet zo professioneel uit zoals jij dat zou willen? Of ben je onnodig veel tijd kwijt met het maken van facturen, omdat de maandelijkse bestellingen van klanten nogal van elkaar kunnen verschillen?

Met het boekhoudpakket van Odoo, geïntegreerd in een van zijn vele apps, maak je in één handomdraai scherpe en professionele facturen. De boekhoudsoftware van Odoo maakt het ook mogelijk om jouw verkooporders automatisch om te zetten in facturen. Dit zorgt ervoor dat hier geen discrepantie tussen kan bestaan!


Maak professionele facturen met Odoo

Overzichtelijke rapportages met de boekhouding software van Odoo

 

In aparte boekhoudpakketten kan het voorkomen dat rapportages niet kloppend zijn, omdat niet alle bedrijfsprocessen hierin worden meegenomen. Of de rapportage ziet er niet overzichtelijk en duidelijk uit, doordat er te veel gegevens op één plek worden getoond.

Met het boekhoudpakket van Odoo maak je dynamische rapportages die er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook gegevens van de andere apps van Odoo (zoals verkoop, CRM, webshop, etc.) meenemen. Hierdoor maak je in een handomdraai een resultatenrekening, balans of cashflow-overzicht met de mogelijkheid om te zoomen, filteren en annoteren. Dit maakt het eenvoudig om jouw rapportages dynamisch te maken en volledig in te richten naar jouw wensen.

Met de open source software van Odoo, en dan in het bijzonder het CRM pakket, wordt dit probleem opgelost. In je eigen ingerichte dashboard krijg je een snel overzicht van wat er zich afspeelt binnen je team. Zo worden leads niet dubbel opgevolgd en zie je precies wanneer én welk bericht naar de lead of klant is verstuurd. Is een lid van het salesteam een maand op vakantie geweest? Geen probleem, hij of zij is zo weer op de hoogte door het realtime dashboard. In het dashboard van de CRM software van Odoo is daarnaast complete klantinformatie te vinden, inclusief aankoopinformatie, contactgegevens en andere belangrijke informatie om je klanten op een goede manier van dienst te zijn!

Meer informatie

Odoo als jouw nieuwe boekhoud-software

Lijken al deze functionaliteiten jou geweldig voor een boekhoudpakket dat geïntegreerd is met de rest van de bedrijfsprocessen? En ben jij nog op zoek naar een nieuw ERP-pakket dat ervoor zorgt dat jij en je personeel efficiënter kunnen werken? Newway geeft je graag een vrijblijvende demo, waarin wij je zeer uiteenlopende functionaliteiten van Odoo laten zien. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag demo aan

Odoo als jouw nieuwe boekhoud-software