De e-Commerce software van Odoo


Met de e-Commerce app van Odoo wordt het online verkopen heel eenvoudig. Niet alleen Hiermee kun je een aantrekkelijk ogende webshop ontwerpen, de e-Commerce software van Odoo is ook gekoppeld met onder andere het CRM-pakket, voorraadbeheer en boekhouding, waardoor de apps gegevens synchroniseren en jij weinig handmatig hoeft uit te voeren. Voor de bezoeker van de webshop wordt het eenvoudig om te betalen door de keuze uit vele gangbare betalingsmogelijkheden en zijn integraties met de voornaamste postbedrijven inbegrepen. Zo heeft de koper zijn bestelling snel in huis! Wil jij de webshopsoftware van Odoo uitproberen in jouw bedrijf?

Vraag je demo aan

De e-Commerce software van Odoo

Ontwerp je eigen webshop met Odoo

Je wilt je producten online verkopen via een webshop. En je wilt graag dat deze webshop aansluit bij jouw merk, producten, uitstraling en huisstijl. Maar de meeste webshop software maakt het mogelijk om alleen maar te kiezen uit standaard templates, met standaard kleuren, lettertypes en blokken. Hierdoor sluit jouw webshop totaal niet aan bij jouw wensen en kun je deze niet inrichten zoals jij zou willen.

Odoo maakt het mogelijk om moeiteloos ontwerpen te maken voor productpagina’s, waardoor jij je bedrijf én producten op een manier kunt presenteren die helemaal bij jou en je bedrijf past. Het wordt door het verslepen van bouwstenen eenvoudig om productpagina’s aan te passen met de informatie die jij wilt weergeven. Daarnaast is een webshop in meerdere talen mogelijk, waarbij je maar één keer de producten in hoeft te voeren, waarna deze in alle talen worden weergegeven.


Ontwerp je eigen webshop met Odoo

De webshop geïntegreerd met de rest van het 
ERP-pakketDe webshop geïntegreerd met de rest van het  ERP-pakket

Er ontstaan vaak problemen met de discrepantie tussen winkelvoorraad en online voorraad. Wanneer in de winkel een product is verkocht, wordt dit niet aangepast in de online voorraad of andersom. Het komt ook vaak voor dat betalingen in de webshop plaatsvinden, maar deze niet goed doorkomen in het boekhoudsysteem. Hierdoor wordt het onduidelijk of een klant nou echt heeft betaald of niet.


Doordat de e-Commerce software van Odoo onderdeel is van het gehele ERP-pakket, wordt deze software gekoppeld met voorraadbeheer, CRM-pakket en boekhouding en het maken van rapportages. Hierdoor wordt de kans op discrepanties kleiner en beschik je te allen tijde over up-to-date informatie.
Je producten eenvoudig online verkopen

Bij het opzetten van een nieuwe webshop is het belangrijk dat de bezoeker het vertrouwen krijgt dat de betaling goed verloopt én dat hij of zij de producten tijdig thuis ontvangt. In veel gevallen is het met webshop software zo dat dit vertrouwen er aan het begin nog niet is, doordat er niet van gangbare betaalmogelijkheden gebruik gemaakt kan worden gemaakt of doordat er geen koppeling is met verschillende vervoerders.Met de e-commerce software van Odoo wordt het voor klanten mogelijk om te betalen met diverse betaalmogelijkheden en om te kiezen uit de voornaamste postbedrijven in die regio. Ook kun je de pakketten live volgen in Odoo. Dit geeft jouw webshopbezoeker direct veel vertrouwen. 

Vraag demo aan

Je producten eenvoudig online verkopen

Odoo als jouw nieuwe e-Commerce software

 

Wil jij jouw webshop helemaal naar jouw smaak inrichten én er zeker van zijn dat deze geïntegreerd is met de rest van de bedrijfsprocessen? Dan is de e-commerce software van Odoo ideaal voor jou. In een vrijblijvende demo laat de software-expert van Newway jou graag zien hoe eenvoudig deze software werkt en welke voordelen het oplevert voor jouw bedrijf. Heb je een vraag over het ERP-pakket van Odoo? Stel deze dan gerust!


Vraag je demo aan