Odoo als kassasysteem

Bedien je klanten met hét retail kassasysteem voor de toekomst.

Odoo Point of Sale is het kassasysteem dat Odoo aanbiedt. Het bevat alles wat een retailer nodig heeft om goederen te verkopen, klantbeloningen bij te houden, bonnen af te drukken, barcodes te scannen en klantkaarten te produceren. Daarnaast is het allergrootste voordeel van de Odoo kassassoftware dat deze geïntegreerd kan worden met de andere apps van Odoo, zoals voorraadbeheer en webshop. Hierdoor wordt Odoo niet alleen het ideale kassasysteem, maar wordt invulling gegeven aan de complete omni-channel. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de retail kassasoftware van Odoo?

Vraag je demo aan

De integratie van het kassasysteem met andere bedrijfsprocessen

Breid je onderneming uit met eCommerce software die speciaal is ontwikkeld om jouw onderneming op verschillende kanalen te laten groeien. Met één klik en binnen één platform synchroniseer je de fysieke winkelvoorraad van al je locaties met je webshop voorraad. Zo bespaar je tijd en verhoog je je omzet.

Odoo kassasoftware: op alle
apparaten te gebruiken

In veel gevallen zal er bij een nieuw kassasysteem geïnvesteerd moeten worden in apparatuur om deze kassasoftware op te kunnen installeren. Het nadeel hiervan is dat deze apparatuur na een paar jaar achterhaald is en niet meer te integreren is met andere apparaten in het bedrijf. Wanneer je kiest voor de kassasoftware van Odoo, heb je dit probleem niet! Het kassasysteem werkt op alle computers of tablets met een goede internetverbinding. Het enige wat gedaan moet worden is het downloaden van de app! Dit scheelt het bedrijf veel kosten in aanschaf van dure apparaten.

Het kassasysteem van Odoo kopen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de kassasoftware van Odoo? Of ben je benieuwd hoe Odoo de andere bedrijfsprocessen in jouw situatie efficiënter kan laten verlopen? Plan dan een vrijblijvende demo in, waarin wij dit graag aan jou laten zien.

Plan een demo