Nieuwe hardware van Mollie, POS kassasysteem, compatible met Odoo

5 juni 2023 in
Nieuwe hardware van Mollie, POS kassasysteem, compatible met Odoo
Kevin Lübbers


Het betaalsysteem van Mollie komt met eigen hardware dat samenwerkt met Odoo. Deze hardware fungeert als kassa in fysieke winkels. Naast de online diensten van Mollie kunnen fysieke winkels nu dus ook gebruik maken van de diensten van deze betaalprovider. Momenteel is deze hardware compatible met Odoo v16. Er wordt door Mollie nog gewerkt aan het compatible maken met Odoo v14 en v15.


Voordelen van de Mollie-integratie in Odoo
Het betaalsysteem van Mollie was al de makkelijkste manier om je betalingen te verwerken met Odoo. Je integreert eenvoudig lokale en internationale betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of creditcard payments. Het voordeel van Mollie is dat je als Odoo-gebruiker een breed scala aan betaalmethoden kunt aanbieden aan je klanten. Bovendien is Mollie veilig te gebruiken. Door de implementatie van geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgt Mollie voor een veilige betalingsverwerking.

Mollie biedt dus al een integratie in Odoo. Het is relatief eenvoudig om de Mollie-integratie te installeren en te configureren in Odoo. Het vereist geen diepgaande technische kennis. Je regelt dit eenvoudig via de Odoo-appstore. Bovendien is de Mollie Odoo webshop plugin altijd up-to-date, zodat je beschikt over de nieuwste mogelijkheden.


Nieuwe hardware Mollie compatible met Odoo
Eén van deze nieuwste mogelijkheden van Mollie is de eigen hardware. Voor Mollie is dit de eerste stap in het fysieke domein. De formele lancering zal ergens in de komende maanden plaatsvinden in Nederland en België. Daarna rollen ze het nieuwe concept verder uit in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Met het POS kassasysteem van Mollie beheer je eenvoudig je verkooptransacties. Het is een modern touchscreen kassasysteem met alle functies die je als retailer of horecazaak nodig hebt. Het automatiseert en vereenvoudigt de betalingen in een fysieke winkelomgeving. Hierdoor is het mogelijk om transacties efficiënter en nauwkeuriger af te handelen. Het biedt veel mogelijkheden op het gebied van automatisering, data overzichten en software koppelingen. Het is dus ook mogelijk om het nieuwe POS kassasysteem van Mollie te koppelen aan de Odoo software. 

Wil je meer weten over de voordelen van de Mollie-integratie in Odoo? Heb je hulp nodig bij het installeren van de Mollie Odoo webshop plugin? Of wil je meer informatie over de koppeling met het nieuwe POS kassasysteem van Mollie? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!


Nieuwe hardware van Mollie, POS kassasysteem, compatible met Odoo
Kevin Lübbers 5 juni 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren