Projectmanagement van Newway


Het implementeren van nieuwe ERP-software kan een ingewikkeld proces zijn. Vaak dienen diverse bedrijfsprocessen hierin te worden geïntegreerd. Dat betekent dat de verschillende afdelingen van je bedrijf samen moeten werken. Daarom is goed projectmanagement van groot belang bij de implementatie van Odoo. Bij Newway kunnen wij jou hierin voorzien!Vraag je demo aan

Projectmanagement van Newway
Een transparante en snelle werkwijze

Een transparante en snelle werkwijze


Onze experts van Newway nemen het projectmangement rondom de implementatie van een nieuw ERP-pakket graag van jou uit handen. Hiervoor gebruiken zij een uitgebreid stappenplan. Wij zorgen er altijd voor dat je weet in welke fase van dit stappenplan het proces zich bevindt, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarnaast houden wij ervan om snel te schakelen. Hierdoor verloopt het proces zo soepel mogelijk. Heb je vragen? Dan bereik je jouw eigen consultant zeer eenvoudig per e-mail of telefoon.
Wij zijn PRINCE2 gecertificeerd

 

Diverse leden van ons Newway-team zijn gecertificeerd met de PRINCE2-methodiek voor projectmanagement. PRINCE2 staat voor  PR ojects  IN C ontrolled  E nvironments en is een methodiek die over de hele wereld wordt gebruikt. Deze methodiek stelt dat projecten in ieder geval een georganiseerde en beheerste start, uitvoering en afsluiting moet hebben. Onze PRINCE2-gecertificeerde experts houden dit tijdens de implementatie van Odoo nauwlettend in de gaten. In dit proces is de expert van Newway de projectmanager. Samen met jou voert hij de verandering in het bedrijf door op een soepele en logische manier.Diverse leden van ons Newway-team zijn gecertificeerd met de PRINCE2-methodiek voor projectmanagement.

Houd je prestaties in de gaten met het CRM pakket

Op allerlei verschillende plekken klantinformatie, informatie die niet up-to-date is of klanten die zelfs dubbel gecontacteerd worden: het zijn zeer vervelende en inefficiënte situaties die vaak voorkomen in bedrijven.
​Met de open source software van Odoo, en dan in het bijzonder het CRM pakket, wordt dit probleem opgelost. In je eigen ingerichte dashboard krijg je een snel overzicht van wat er zich afspeelt binnen je team. Zo worden leads niet dubbel opgevolgd en zie je precies wanneer én welk bericht naar de lead of klant is verstuurd. Is een lid van het salesteam een maand op vakantie geweest? Geen probleem, hij of zij is zo weer op de hoogte door het realtime dashboard. In het dashboard van de CRM software van Odoo is daarnaast complete klantinformatie te vinden, inclusief aankoopinformatie, contactgegevens en andere belangrijke informatie om je klanten op een goede manier van dienst te zijn!

Houd je prestaties in de gaten met het CRM pakket

Meer over ons projectmanagement 


Wil jij graag meer weten over onze projectmanagement methode en PRINCE2-experts? Daar vertellen wij je graag meer over tijdens een kennismaking. Ook benieuwd naar het ERP-pakket Odoo? Dan geven we je ook graag een demo!