Project-management 
van Newway

Het implementeren van nieuwe ERP-software kan een ingewikkeld proces zijn. Vaak dienen diverse bedrijfsprocessen hierin te worden geïntegreerd. Dat betekent dat de verschillende afdelingen van je bedrijf samen moeten werken. Daarom is goed projectmanagement van groot belang bij de implementatie van Odoo. Bij Newway kunnen wij jou hierin voorzien!

Vraag je demo aan

Een transparante en snelle werkwijze

Onze experts van Newway nemen het projectmangement rondom de implementatie van een nieuw ERP-pakket graag van jou uit handen. Hiervoor gebruiken zij een uitgebreid stappenplan. Wij zorgen er altijd voor dat je weet in welke fase van dit stappenplan het proces zich bevindt, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarnaast houden wij ervan om snel te schakelen. Hierdoor verloopt het proces zo soepel mogelijk. Heb je vragen? Dan bereik je jouw eigen consultant zeer eenvoudig per e-mail of telefoon.

Meer over Newway 

Wij zijnPRINCE2 gecertificeerd

Diverse leden van ons Newway-team zijn gecertificeerd met de PRINCE2-methodiek voor projectmanagement. PRINCE2 staat voor  PR ojects  IN C ontrolled  E nvironments en is een methodiek die over de hele wereld wordt gebruikt. Deze methodiek stelt dat projecten in ieder geval een georganiseerde en beheerste start, uitvoering en afsluiting moet hebben. Onze PRINCE2-gecertificeerde experts houden dit tijdens de implementatie van Odoo nauwlettend in de gaten. In dit proces is de expert van Newway de projectmanager. Samen met jou voert hij de verandering in het bedrijf door op een soepele en logische manier.

Meer over ons projectmanagement

Wil jij graag meer weten over onze projectmanagement methode en PRINCE2-experts? Daar vertellen wij je graag meer over tijdens een kennismaking. Ook benieuwd naar het ERP-pakket Odoo? Dan geven we je ook graag een demo!

Vraag je demo aan