Odoo als CRM- systeem

Heb jij ook problemen met leads opvolgen? Of heb je geen overzicht van alle leads, doordat deze verspreid zijn binnen de (verkoop-) organisatie? Of wil je juist dat de klantinformatie in jouw bedrijf altijd up to date en makkelijk terug te vinden is voor alle medewerkers? Dan is Odoo de oplossing voor deze problemen! Een van de apps van Odoo zorgt er namelijk voor dat jij beschikt over een makkelijk te beheren CRM-systeem. Deze CRM-applicatie kan geïntegreerd worden met de andere apps van Odoo, waaronder voorraadbeheer, boekhouding en natuurlijk de verkoop app. Dit zorgt ervoor dat de informatie in CRM-systeem compleet én up-to-date is. Odoo is hiermee een zeer gemakkelijk te gebruiken ERP-pakket voor jouw bedrijf. Benieuwd naar hoe het werkt?

Vraag je demo aan

Leads opvolgen met het CRM systeem van Odoo

Met het CRM systeem dat onderdeel is de Odoo ERP wordt het opvolgen van leads erg eenvoudig. Alle verkoopactiviteiten worden bijgehouden en op overzichtelijke wijze gepresenteerd, zodat de verkoopmedewerker precies weet in welke verkoopfase potentiele klant zit en wanneer welke actie moet worden ondernomen.

 Complete informatie over je leads én klanten

Op allerlei verschillende plekken klantinformatie, informatie die niet up-to-date is of klanten die zelfs dubbel gecontacteerd worden: het zijn zeer vervelende en inefficiënte situaties die vaak voorkomen in bedrijven.

Met de open source software van Odoo, en dan in het bijzonder het CRM pakket, wordt dit probleem opgelost. In je eigen ingerichte dashboard krijg je een snel overzicht van wat er zich afspeelt binnen je team. Zo worden leads niet dubbel opgevolgd en zie je precies wanneer én welk bericht naar de lead of klant is verstuurd. Is een lid van het salesteam een maand op vakantie geweest? Geen probleem, hij of zij is zo weer op de hoogte door het realtime dashboard. In het dashboard van de CRM software van Odoo is daarnaast complete klantinformatie te vinden, inclusief aankoopinformatie, contactgegevens en andere belangrijke informatie om je klanten op een goede manier van dienst te zijn!

Houd je prestaties in de gaten met het CRM pakket

Vaak worden leads opgevolgd en klantcontact wordt onderhouden, maar in hoeverre lig je op schema in relatie tot je maandelijkse doelen? Dit wordt vaak niet duidelijk in het CRM pakket.

Doordat Odoo een volledige bedrijfssoftware is, is deze geïntegreerd met alle andere bedrijfsprocessen. Daardoor wordt het voor alle medewerkers mogelijk om te zien hoe het bedrijf presteert in vergelijking met de gestelde maandelijkse doelen. Moeten er nog wat extra leads worden benaderd? Of ligt het op schema? Je ziet het in één oogopslag in de CRM applicatie van Odoo.

Odoo als jouw nieuwe CRM pakket

Odoo ERP is een zeer compleet bedrijfspakket waarin niet alleen CRM software kan worden geïntegreerd, maar waarbij deze informatie ook nog wordt gecombineerd met de informatie uit de andere afdelingen, zoals boekhouding, verkoop en voorraadbeheer. Daardoor wordt Odoo een zeer eenvoudig te gebruiken systeem, waardoor de efficiëntie in jouw bedrijf snel zal verbeteren. Wil jij dit ook ervaren? Neem dan contact op met Newway of plan een vrijblijvende demo in!

Vraag je demo aan