Over ons

We brengen een groot deel van ons leven werkend door. Het is dus belangrijk dat werken zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt en we plezier hebben in ons werk. Wanneer we graag werken, zijn we niet alleen gelukkiger, maar ook productiever. Hierdoor kunnen organisaties groeien. Wij dragen hier met onze makkelijk te gebruiken tools graag aan bij. Zo zijn zowel werknemers als werkgevers weer écht tevreden en productief. En dit draagt bij aan een succesvolle organisatie!

Wil jij ook bijdragen aan een groeiende organisatie?

Bekijk hier de vacatures

200

tevreden klanten

30

jaar ervaring

101

oplossingen
Klanten review
Frank Leevendig

Topbedrijf, fijne mensen om mee te werken. Breed productassortiment.

Wij maken werken graag leuker én makkelijker

De overgang naar een nieuw softwaresysteem is niet eenvoudig. Met onze uitgebreide branchekennis en erkende certificeringen in projectmanagement laten wij dit traject zo soepel mogelijk verlopen. Omdat elke organisatie uniek is, zal dit traject altijd anders verlopen. Onze consultants vinden echter altijd een oplossing, die naar wens op maat wordt gemaakt. Na de implementatie van het systeem komen wij ook nog graag langs. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat werken in jouw organisatie écht makkelijker en leuker is geworden.

Wij implementeren de alles-in-één bedrijfssoftware van Odoo in diverse organisaties. Onze eigen software-experts passen deze implementatie volledig aan op jouw organisatie en ondersteunen jou door middel van een intensief nazorgtraject in het gebruik ervan. Dit doen wij voor groothandels, distributeurs en retailers.

Onze werkwijze

Software implementatie

Wij helpen jouw organisatie graag met een juiste en effectieve implementatie van Odoo in jouw bedrijf. Onze software-experts ondersteunen jou in het optimaal afstemmen van de bedrijfsprocessen met het ERP-pakket Odoo. 

Maatwerk software

Ook al heeft Odoo zo veel mogelijkheden en applicaties, het kan altijd zo zijn dat het net niet de functie heeft die jij nodig hebt in jouw organisatie. Onze software-experts voorzien jou dan natuurlijk graag van maatwerk om dit waar te maken.

Projectmanagement

Het implementeren van nieuwe ERP-software kan een ingewikkeld proces zijn. Vaak dienen diverse bedrijfsprocessen hierin te worden geïntegreerd. Dat betekent dat de verschillende afdelingen van je bedrijf samen moeten werken. Daarom is goed projectmanagement van groot belang bij de implementatie van Odoo.

Trotse aanbieder van Odoo bedrijfssoftware

Odoo is een open source ERP-systeem waarmee alle bedrijfsprocessen kunnen worden geautomatiseerd. Odoo integreert de verkoop, de webshop, inkoop, voorraadbeheer, boekhouding aangevuld met CRM en projectbeheer en veel andere zakelijke toepassingen in één enkele softwareoplossing.

Meer weten over Odoo

Werken wordt makkelijker én leuker door de oplossingen in Newway

Wij helpen organisaties graag groeien met de makkelijk te gebruiken tools. Van Odoo. Zo zijn zowel werknemers als werkgevers weer écht tevreden en productief. Benieuwd hoe we dit doen? 

Kom jij werken bij Newway?

Wil jij organisaties helpen om werken leuker en makkelijker te maken? En hiermee hun organisaties laten groeien? Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste technologieën en ga jij altijd voor het beste resultaat? Maar wil jij bovenal samenwerken met andere talenten en experts, zoals jijzelf? Dan pas jij perfect in het team van Newway. 

Bekijk onze vacatures