Newway Solutions en Reach Your Goal samen verder

Nieuwe kansen met Odoo
5 augustus 2022 in
Newway Solutions en Reach Your Goal samen verder
Tsuri Menereis

Vanaf 1 augustus 2022 bundelen Newway Solutions en Reach Your Goal hun krachten en gaan ze verder als één bedrijf!

Newway Solutions is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van software voor de zakelijk markt.
Reach Your Goal heeft met haar team al meer dan 6 jaar ervaring met de implementatie van het ERP systeem Odoo. Waarom deze fusie? Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat ze samen meer kennis hebben en sneller kunnen groeien dan afzonderlijk.

Nieuwe kansen met Odoo
Al meer dan 30 jaar levert Newway Solutions uit ’s-Hertogenbosch softwareoplossingen aan retailers en handelshuizen. Een groot aantal klanten maakt gebruik van deze software. In 2020 kiest het bedrijf voor een partnerschap met Odoo.

Andries den Uijl, directeur van Newway Solutions: “In 2020 stond Newway voor een aantal strategische keuzes. Dat heeft geresulteerd in een partnerschap met Odoo. Met de software van Odoo kunnen we niet alleen onze bestaande klanten goed blijven ondersteunen, maar zijn we beter in staat om nieuwe klanten te winnen en nieuwe markten aan te boren. Inmiddels zijn we Odoo Silver Partner. Odoo is een van de snelst groeiende ERP software leveranciers. De software zit technisch heel goed in elkaar. Bovendien is Odoo gebaseerd op open source, waardoor de software erg innovatief is. In Nederland zijn er volop kansen.
“Bij een grote klant maken we gebruik van de diensten van Reach Your Goal. De samenwerking met Reach Your Goal verloopt heel soepel en er was meteen een goede klik. Uiteindelijk hebben we besloten om samen verder te gaan.”

Samen succesvoller dan alleen
Marinka Papeleu Dória, eigenaar van Reach Your Goal: “De samenwerking met Newway Solutions verliep op een natuurlijke manier. Het moet er niet alleen op papier goed uitzien, maar het moet ook klikken tussen beide ondernemers. Door de fusie kunnen we de samenwerking nog verder intensiveren. Het doel is om nog dit jaar Odoo Gold Partner te worden. Dat betekent nog meer mooie projecten en een uitbreiding van het team.”

Tsuri Menereis, eigenaar van Reach Your Goal: “Onze ervaring met Odoo en het brede netwerk van Newway zorgt dat we samen sterker zijn dan alleen. Door de fusie wordt het beste van twee bedrijven gecombineerd. De vestiging in Soest blijft open. Hierdoor wordt het makkelijker om bij meer bedrijven in Nederland aan de slag te gaan met de implementatie van Odoo.”

Heb je vragen over deze fusie? Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Odoo? Neem dan contact met ons op.

Andries den Uijl 06 – 22 57 14 60
Tsuri Menereis 06 – 14 87 79 86

Newway Solutions en Reach Your Goal samen verder
Tsuri Menereis 5 augustus 2022
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren