Nieuwe business consultant Wouter: “Ik koppel graag theorie en praktijk”

21 april 2023 in
Nieuwe business consultant Wouter: “Ik koppel graag theorie en praktijk”
Tsuri Menereis

Per 1 december is er een nieuwe business consultant gestart bij Newway Solutions. We zijn blij dat Wouter ervoor heeft gekozen om ons team te komen versterken. Wellicht heb je hem al ontmoet of gesproken, maar toch stellen we Wouter graag aan jullie voor! Ben je benieuwd hoe wij elkaar hebben gevonden? Wil je weten wat Wouter gaat toevoegen aan ons team? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe hij zijn vrije tijd doorbrengt? Lees dan zeker even verder.

Wat ga je doen als business consultant?

Wouter vertelt: “Als business consultant ga ik op bezoek bij bedrijven die interesse hebben in het Odoo pakket. Daar breng ik de bedrijfsprocessen in kaart die we vervolgens vertalen naar de software van Odoo. Ook het implementeren van het pakket en het opleiden van key users behoren tot mijn taken. Ik kijk er heel erg naar uit om straks mijn eerste project succesvol te kunnen realiseren. En om samen te werken met een team en elkaar te inspireren en te versterken. Deze dynamiek spreekt me erg aan.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Ik heb zeven jaar gewerkt bij een groothandel in ecologische bouwmaterialen. Bij dat bedrijf kwam ik in aanraking met Odoo. Zij zaten zelf nog in het voorstadium van de implementatie. Ik heb er uiteindelijk zelf voor gekozen om te stoppen bij dit bedrijf, omdat ik op zoek was naar meer uitdaging. Odoo had inmiddels mijn interesse gewekt. Ik ging me meer verdiepen in het pakket en ben ook in Brussel bij de Odoo Experience geweest. Daardoor werd ik nóg enthousiaster.”

Waarom Newway Solutions?

“Toen ik terug was uit Brussel heb ik drie Odoo partners aangeschreven met mijn cv en ideeën. Uiteindelijk mocht ik op drie plekken beginnen, maar ik heb gekozen voor Newway Solutions. Ik heb mijn gevoel gevolgd. Ik had direct een goede klik met Tsuri en Marinka. En het feit dat het bedrijf veel potentie heeft en ik daaraan mee kan bouwen, spreekt me erg aan.”

Wat ga jij toevoegen aan het team?

“Ik heb veel praktijkervaring binnen de handelsbranche. Daardoor heb ik een goed beeld van de inkoop- en verkoopprocessen binnen het MKB. Dat kan een voordeel zijn bij het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen bij klanten. Ik koppel graag theorie en praktijk. In theorie kun je alles mooi uitdenken, maar het praktische stuk is uiteindelijk nog belangrijker.”

Voor de nieuwsgierige lezer, wat doe je in je vrije tijd?

“Ik woon samen met Sanne en we hebben drie kinderen van 10, 7 en 5 jaar. Ik houd van mountainbiken en voetballen. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot holistisch masseur. Tijdens deze massage nodig je mensen uit om in contact te komen met hun lichaam. Om te voelen of er ergens blokkades zitten en om te kijken wat de achterliggende oorzaken zijn. Dit is het menselijke stuk in mij. Het zoeken naar de balans tussen denken en voelen, tussen in je hoofd zitten en het contact voelen met je lichaam, dat vind ik erg belangrijk.”

Maak kennis met Wouter

Wouter heeft veel praktijkervaring, een buitengewone interesse in het Odoo software pakket én hij zorgt ervoor dat wij met beide benen op de grond blijven staan. We kijken uit naar onze samenwerking en wensen Wouter veel succes toe! Wouter is bereikbaar via w.jeths@newway.nl


Nieuwe business consultant Wouter: “Ik koppel graag theorie en praktijk”
Tsuri Menereis 21 april 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren