Bevoorradingsketen Odoo17

7 december 2023 in
Bevoorradingsketen Odoo17
Kevin Lübbers

In de bruisende wereld van bedrijfsbeheer en voorraadbeheer, schittert Odoo als een ware held in de bevoorradingsketen. Odoo gaat verder dan traditionele grenzen en laat bedrijven stralen in efficiëntie en effectiviteit. Met Odoo 17 wordt iedereen die met productie, inventaris en streepjescode werken natuurlijk niet vergeten. Aan de hand van feedback zijn nieuwe functies bedacht en toegevoegd die het proces binnen Odoo nog intuïtiever maken.

De gloednieuwe Manufacturing Order Overview brengt alle essentiële informatie samen, waaronder de status van componenten en opties voor nabestelling. Het maakt aanvulling ongelooflijk eenvoudig, en je kunt zelfs leveranciers direct vergelijken vanuit het dynamische rapport.

De revolutionaire Shop Floor-app neemt de plaats in van de Tablet View en is een absolute gamechanger voor werkplekexploitanten. Zodra een productieorder is bevestigd, verschijnt deze direct op de werkvloer, waardoor operators op elk station moeiteloos allerlei werkvoorschriften kunnen volgen. Met slechts een simpele tik op het touchscreen worden de gegevens in je database perfect bijgewerkt!

Dit jaar introduceert Odoo nog een andere methode voor het afhandelen van productieorders, dit keer met behulp van een barcodescanner of ander mobiel apparaat. Scan gewoon de gebruikte componenten en alles wordt direct bijgewerkt! Odoo heeft ook functies toegevoegd, zoals automatisch afdrukken zodra een barcode is gescand, samen met andere verbeteringen.

Tot slot heeft de Voorraad-app een vernieuwing ondergaan in de order verzamelstroom: je krijgt nu direct de aantallen per locatie te zien terwijl je producten reserveert.

Ben je benieuwd naar de nieuwe toepassingen voor de bevoorradingsketen? Bekijk hier de video:in Odoo
Bevoorradingsketen Odoo17
Kevin Lübbers 7 december 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren