Nieuwe gebruikersinterface (new user interface)

Nieuwe feature Odoo 17
17 oktober 2023 in
Nieuwe gebruikersinterface (new user interface)
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
Odoo komt binnenkort met versie 17. Deze release brengt een grote verandering met zich mee in de vorm van een volledig vernieuwde gebruikersinterface (UI). De hoofdfocus van deze UI-herontwikkeling ligt op het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de algehele efficiëntie voor Odoo-gebruikers wereldwijd.

De gemoderniseerde UI heeft een strak en eigentijds ontwerp. Het geheel nieuwe ontwerp biedt niet alleen een frisse look, maar is ook gericht op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Navigeren door het Odoo-platform is nu intuïtiever dan ooit, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de krachtige functies die het Open Source ERP-systeem te bieden heeft.

Een ander opvallend kenmerk van deze update is de verbeterde responsiviteit en snelheid van de UI. Gebruikers zullen merken dat hun workflow soepeler en efficiënter verloopt, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de productiviteit.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe interface is er ook veel aandacht besteed aan de details, zoals kleurenpaletten en pictogrammen, om een visueel aantrekkelijke en toch functionele interface te creëren. Dit alles is gericht op het optimaliseren van de productiviteit van gebruikers en het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring tijdens het werken met het platform.

Kortom: met Odoo 17 hebben de ontwikkelaars opnieuw geïnnoveerd op het gebied van gebruikerservaring en efficiëntie. De nieuwe user interface belooft niet alleen een visuele opfrisbeurt, maar ook verbeterde bruikbaarheid en prestaties, waardoor gebruikers met nog meer gemak en effectiviteit kunnen werken met het Odoo-platform.in Odoo
Nieuwe gebruikersinterface (new user interface)
Kevin Lübbers 17 oktober 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren