BlueCommunication

BlueCommunication Enterprise Service Bus (BC-ESB) is een software oplossing die de communicatie verzorgt tussen verschillende systemen en/of applicaties die in je winkel zijn.

Neem contact met ons op
BlueCommunication
BlueCommunication

BlueCommunication regelt niet alleen de dataoverdracht tussen verschillende applicatie-omgevingen, maar ook tussen winkels en franchisegever of hoofdkantoor. Waardoor belangrijke informatie, zoals artikelbestanden, prijzen en aanbiedingen, eenvoudig en snel kan worden gedistribueerd naar alle winkels. Omgekeerd kan de informatie vanuit de winkels naar het hoofdkantoor worden gestuurd voor verdere verwerking of analyse.
Eén van de meest gebruikte toepassing is, Newway’s BlueRetail met behulp van BlueCommunication te verbinden met krachtige e-Commerce platforms als Magento of WooCommerce. Dankzij BlueCommunication staan je producten snel online. Je kunt nieuwe markten en klanten ontdekken, terwijl Newway zorgt voor je producten, voorraad en bestellingen. Het beheer vindt plaats in BlueRetail waardoor je je werkzaamheden efficiënt kunt uitvoeren.

Vanuit het hoofdkantoor kun je centraal je catalogus beheren en deze samen met de aanbiedingen distribueren over de winkels. BlueCommunication zorgt er niet alleen voor dat de winkels op tijd de juiste informatie krijgen. Je kunt dankzij BlueCommunication ook verbindingen maken met centrale bedrijfsapplicaties zodat het synchroniseren van belangrijke data snel en betrouwbaar plaats vindt.

Als zelfstandige winkelier of franchiser heb je naast BlueRetail ook je eigen bedrijfsadministratie. Dankzij BlueCommunication kan BlueRetail eenvoudig aan je administratieapplicatie worden gekoppeld, zodat dat deze altijd up-to-date is.

BlueCommunication is een zelfstandige applicatie die uiteraard goed samenwerkt met BlueRetail. Je kunt BlueCommunication ook inzetten om verbindingen te maken met diverse soorten applicaties.

Met de oplossingen van Newway is jouw onderneming op de toekomst voorbereid

Neem contact op     Bekijk onze oplossingen