Hans (77): “Ik weet mijn weg te vinden in het Odoo kassasysteem”

6 maart 2024 in
Hans (77): “Ik weet mijn weg te vinden in het Odoo kassasysteem”
Kevin LübbersAls je in Elburg komt, moet je beslist een bezoek brengen aan Outlet Guus. Dit is nou echt een ouderwetse Winkel van Sinkel. In deze winkel, gelegen in het centrum van Elburg, is zo goed als alles te koop. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het: speelgoed, huishoudelijke artikelen, vloerkleden en zelfs gereedschap. 


Hans is geboren en getogen in Elburg en zit al sinds 1966 in het huidige pand waar hij vroeger een winkel had in vloerkleden en tapijten. Nu helpt hij zijn zoon Guus in de winkel. “Als een klant ergens om vraagt wat we niet verkopen, dan gaan we kijken of we het kunnen bestellen. Ja, en zo groeit je assortiment dus steeds verder.”


Ons kassasysteem was 22 jaar oud

“Tot een paar maanden geleden werkten we met een heel oud kassasysteem. Mijn zoon Guus is 22 jaar geleden met deze winkel begonnen. We hebben al die tijd met hetzelfde systeem gewerkt. Het werkte prima hoor, maar het was echt verouderd. Mensen waarschuwden ons weleens dat het zou kunnen crashen en dan zouden we alles kwijt zijn. Daarom zijn we naar een nieuw kassasysteem gaan zoeken.”


Op maandagochtend was de Odoo kassasoftware geïnstalleerd

“We hadden enorm veel artikelen in de oude kassa staan. En hoe krijg je dat over naar een nieuw systeem? Guus en ik hebben er zelf niet veel verstand van. Gelukkig heeft het team van Newway alles uitgezocht. Alle artikelen zijn overgezet en uiteindelijk zijn we in 1 weekend overgegaan op het nieuwe kassasysteem van Odoo. Op maandagochtend was alles geïnstalleerd. Dat was best wel spannend. Ik heb ooit eerder een grote storing meegemaakt. Toen was ik al mijn gegevens kwijt. Dat is ons gelukkig bespaard gebleven. De mensen van Newway hebben goed werk geleverd.”


Odoo kassa werkt snel en is gebruiksvriendelijk 

“En dan is alles ineens anders. We waren heel erg gewend aan ons oude systeem. Natuurlijk heeft het wat tijd en energie gekost om de Odoo kassasoftware te gaan gebruiken. Maar ik kan zeggen dat het heel erg gebruiksvriendelijk is. Met mijn 77 jaar weet ik zelfs goed mijn weg te vinden. Ik heb nu een kassascherm en een werkscherm. Als ik bijvoorbeeld bezig ben met de voorraad, kan ik de klant op het andere scherm gewoon helpen. Ik hoef dan niet eerst alles weg te klikken. Dat is een groot voordeel. Ook gaan veel dingen nu sneller dan met het oude systeem.”  


We krijgen veel steun vanuit Newway

“De samenwerking met Newway verloopt heel goed. Als ik vragen heb, hoef ik maar te bellen. Ze staan direct voor je klaar. Binnenkort komt Tsuri zelfs nog even langs om uit te leggen waar ik het verloop van de artikelen kan vinden. Ja, ik ben tevreden over de firma. We worden altijd netjes geholpen.” 


We willen Outlet Guus bedanken voor het vertrouwen en wensen hen veel succes en werkplezier met het Odoo kassasysteem. Wist jij al dat de Odoo software ook geschikt is voor de kleine ondernemer op de hoek van de straat? Je hoeft zelf niet technisch te zijn om het systeem in gebruik te gaan nemen. Voor een relatief laag bedrag kun je in korte tijd overstappen naar de software van Odoo. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.  


Hans (77): “Ik weet mijn weg te vinden in het Odoo kassasysteem”
Kevin Lübbers 6 maart 2024
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren