Odoo Experience 2023: Wat te verwachten van Odoo 17?

9 oktober 2023 in
Odoo Experience 2023: Wat te verwachten van Odoo 17?
Kevin Lübbers


Van 8 t/m 10 november vindt wederom de jaarlijkse Odoo Experience plaats in Brussel. Tijdens dit 3-daagse evenement staat de lancering van Odoo 17 centraal. Verschillende experts van over de hele wereld zullen lezingen geven over deze nieuwste versie van Odoo. We zijn heel erg enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die Odoo 17 te bieden heeft. In deze blog vertellen we je meer over de meest interessante ontwikkelingen.

 

Wat is de Odoo Experience?
Tijdens de Odoo Experience krijg je de kans om de nieuwe applicaties en functies van Odoo 17 te ontdekken. Ook zul je hier eenvoudig je zakelijke relaties opbouwen. Je ontmoet Odoo partners van over de hele wereld, potentiële klanten en andere geïnteresseerden. De Odoo Experience is de uitgelezen kans om te netwerken met andere bedrijven!

 

Nieuwe mogelijkheden Odoo 17
Wat kunnen we verwachten van Odoo 17? Als officieel Odoo partner zijn wij gespecialiseerd in het implementeren van Odoo ERP-systemen bij verschillende soorten bedrijven. Natuurlijk gaan we onze klanten ook ondersteunen met de nieuwste functionaliteiten binnen Odoo 17. Dit is wat we op dit moment al weten over de komende en langverwachte Odoo 17-release:

 

Nieuwe gebruikersinterface
Odoo 17 komt met een compleet nieuwe ‘look and feel’. De nieuwe gebruikersinterface bestaat niet alleen uit verfijnde pictogrammen, maar ook uit nieuwe en moderne kleuren. Bovendien is het mogelijk om het Odoo Home-scherm te personaliseren. Door middel van een drag-and-drop functie herschik je eenvoudig alle apps. Door de vernieuwde zoekweergave is het zoekproces efficiënter geworden wat uiteraard tijd bespaart. 

 

Verbeteringen binnen Odoo 17
Naast de nieuwe gebruikersinterface zijn er ook verbeteringen aangebracht in de verschillende apps. Van verkoop tot HR tot voorraadbeheer: dit zijn de verbeteringen die tot nu toe zijn onthuld.

·       Geautomatiseerde herinneringen voor het ondertekenen van documenten;
·       Moeiteloos offertes maken terwijl je een klant bezoekt met de nieuwe ​catalogusweergave;
·       De mogelijkheid voor klanten om zelf bestellingen te plaatsen door een QR-code te scannen. De betaling wordt ook direct afgehandeld;
·       Odoo 17 introduceert een afdelingsorganigram. Hiermee verbeter je de visuele weergave van bedrijfs- en werknemersstructuren;
·       Het aanvragen van deelbetalingen. Met deze functie kunnen klanten bestellingen bevestigen door gedeeltelijke betalingen uit te voeren, waardoor de bestelverplichting toeneemt;
·       Met Odoo 17 stel je je websitebezoekers in staat om efficiënt verschillende faciliteiten te boeken, zoals restauranttafels, vergaderruimtes of tennisbanen.
·       Abonnementsmodel: Stroomlijn terugkerende productleveringen via abonnementsdiensten.
·       Binnen Odoo 17 is het mogelijk om eenvoudig momentopnamen van je spreadsheets te delen voor een betere samenwerking;
·       De functies ‘aanwezigheid’ en ‘werkroosters’ zorgen voor een eenvoudige aanwezigheidsregistratie en berekening van overuren;
·       Met de nieuwe functies van Odoo Barcode integratie stroomlijn je moeiteloos je productieprocessen;
·       Met de nieuwe Whatsapp-integratie communiceer je rechtstreeks vanuit je Odoo- ​systeem met klanten, leveranciers en teamleden.

Samengevat, Odoo 17 biedt een naadloze gebruikerservaring en meer gebruiksgemak. De verbeteringen in de verschillende apps stellen je in staat om je activiteiten te optimaliseren en je efficiency te verbeteren.

 

Praktische informatie
De Odoo Experience vindt plaats in Brussels Expo. Het conferentiecentrum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn meerdere parkeergelegenheden in de nabijheid van de verschillende zalen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Met een Basic Pass heb je gratis toegang tot het evenement, de conferenties en de workshops. Wil je alles uit het evenement halen dan is het ook mogelijk om een Premium Pass of CEO Pass aan te schaffen. Hiermee kun je tevens gebruik maken van de catering, community parties, shows en concerten. Je dient je vooraf aan te melden. Meer informatie over tickets vind je hier

De mogelijkheden van Odoo zijn eindeloos. Wil je meer informatie over de Odoo Experience of over de nieuwe functies binnen Odoo 17? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel voor, tijdens of na de Odoo Experience. Onze Odoo consultants denken graag met je mee!


Bekijk nu de aftermovie van de Odoo Experience 2022:Odoo Experience 2023: Wat te verwachten van Odoo 17?
Kevin Lübbers 9 oktober 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren