Kevin: “Odoo biedt veel handige tools voor mij als vormgever”

22 mei 2023 in
Kevin: “Odoo biedt veel handige tools voor mij als vormgever”
Kevin LübbersKevin is begin april begonnen bij Newway Solutions als Design Consultant. We zijn erg blij met een vormgever binnen ons team. Alles op het gebied van design kunnen we bij hem neerleggen: van het ontwerpen van flyers en brochures en het bewerken van foto’s tot het front-end webdesign. Wil je weten wat Kevin tot nu toe aan bijzondere design projecten heeft gedaan? Ben je benieuwd waarom hij heeft gekozen voor Newway Solutions? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe hij zijn vrije tijd doorbrengt? Lees dan zeker even verder.

 

Wat heb je tot nu toe al gedaan op het gebied van design?
“Eind 2021 heb ik mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen, zoals bij reclamebureau Muntz in Amersfoort. Hier hield ik me voornamelijk bezig met het ontwerpen van offline content. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij de provincie Utrecht binnen het team Communicatie & Media. Deze job bij Newway Solutions is eigenlijk mijn eerste volledige baan in dit vakgebied.” 

 

Waarom Newway Solutions?
“Via LinkedIn heb ik een bericht verstuurd dat ik op zoek was naar een vacature op het gebied van grafische vormgeving. Ik kreeg meerdere reacties, waaronder een bericht van Tsuri van Newway. De kennismaking verliep heel ontspannen en vlot. Uiteindelijk heb ik voor Newway gekozen omdat ik bij dit bedrijf het beste gevoel had. Ook krijg ik hier de mogelijkheid om veel te leren. Ik wil me graag blijven ontwikkelen.”

“Ik ben ook echt positief verrast door de Odoo software. Als je het eenmaal doorhebt, werkt het heel erg makkelijk. Het biedt veel handige tools voor mij als vormgever. Je kunt zelfs een complete website maken binnen Odoo. Mijn kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign is hierbij een goede aanvulling. Ook voor social media marketing is de Odoo software ideaal. Je kunt al je posts invullen en inplannen in Odoo zelf. Odoo plaatst het dan op al je social media accounts op de tijden die jij hebt ingegeven. Het maakt het gewoon heel erg makkelijk dat je alles op één plek kunt beheren.”

 

Wat ga jij toevoegen aan het team?
“Ik heb een open persoonlijkheid: ik ben toegankelijk en goed benaderbaar. Daarnaast heb ik altijd een positieve instelling en veel doorzettingsvermogen. Ik ben meestal serieus aan het werk, maar ik houd wel van een grapje op zijn tijd. Daarnaast ga ik er natuurlijk voor zorgen dat de kwaliteit van de vormgeving omhoog gaat. Door mijn kennis en ervaring kan ik alles net even die extra design touch geven.”

 

Voor de nieuwsgierige lezer, wat doe je in je vrije tijd?
“Ik ben echt een gezelligheidsmens. Ik ben graag onder de mensen: een gezellige avond bij vrienden thuis, samen een terrasje pakken of naar een festival. Maar ik vind het ook heerlijk om thuis een film of serie te kijken of om te gamen. Daarnaast maak ik graag digital art, zoals vector art en digitale tekeningen. Vooral het combineren van fotografie met vector art vind ik leuk om te doen. Ook houd ik me de laatste tijd steeds vaker bezig met service design. Dit is het toepassen van design tools met het doel om diensten te ontwikkelen of te verbeteren.”

Zie jij binnenkort onze mooie folders en brochures voorbij komen? Of de creatieve content op onze socials? Of ben je onder de indruk van de user experience van onze website? Dan weet je wie erachter zit. We kijken uit naar onze samenwerking en wensen Kevin veel succes toe! Hij is bereikbaar via kevin@newway.nl


Kevin: “Odoo biedt veel handige tools voor mij als vormgever”
Kevin Lübbers 22 mei 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren