Nieuwe Management Assistent Nici is een echte ontzorger… mét humor

21 april 2023 in
Nieuwe Management Assistent Nici is een echte ontzorger… mét humor
Tsuri Menereis

Ze is nog maar net gestart als Management Assistent, maar je kunt nu al niet om haar heen. Nici is aanwezig op een positieve manier. Haar aanstekelijke lach klinkt regelmatig door de gangen van het voormalige klooster waar Newway is gevestigd. Nici is de spreekwoordelijke frisse wind die door het pand waait. “Ik kan echt lachen om mezelf als ik verdwaal in de gangen van dit grote gebouw. Maar ik kan ook serieus zijn hoor.”


Wat ga je doen als Management Assistent?
Ok, even serieus dan. Wat ga je precies doen als Management Assistent? “Het belangrijkste in mijn functie is dat ik de directie, Tsuri en Marinka, ga ontlasten. Zodat zij kunnen doen wat ze eigenlijk zouden moeten doen. Dan praat je voornamelijk over agendabeheer en email beheer. Wat dat concreet inhoudt? Het inplannen van afspraken, vergaderingen, meetings en sollicitatiegesprekken. Maar ook het in de gaten houden van deadlines en het behandelen van binnenkomende mails.”


Je werkt als ZZP’er. Hoe ga je jouw functie vormgeven?
“Klopt, ik ben virtual assistant en ik werk als freelancer. Ik ga 24 uur werken voor Newway. Op dinsdag en donderdag ben ik te vinden op kantoor. Maandag- en woensdagochtend werk ik dan vanuit huis. Die combinatie is voor mij perfect. Ik vind het heerlijk om thuis te werken, maar ik vind het ook heel fijn om naar kantoor te gaan. En op deze manier houd ik ook nog tijd over voor andere opdrachtgevers.”


Hoe ben je bij Newway terecht gekomen?
“Op social media zag ik de vacature voorbij komen. Het sprak me meteen aan dus heb ik direct mijn cv opgestuurd.” Schaterlachend voegt ze eraan toe: “Ik vind mijn cv eigenlijk best wel goed. Ja dat klinkt misschien gek, maar het is toch echt zo. Ik heb gewoon heel veel ervaring. We hebben een online sollicitatiegesprek gevoerd. Met wat technische haperingen, maar uiteindelijk is het goed gekomen.”

“Het klikte meteen heel goed. We zijn alle drie heel recht voor zijn raap. We zeggen waar het op staat. We zeggen eigenlijk gewoon wat we willen en wat we niet willen. We hebben dezelfde positieve instelling. Is er een probleem? Dan is er altijd wel een oplossing te vinden.”


Wat heb je hiervoor gedaan?
“Ik heb voor veel verschillende organisaties en verschillende managers en directeuren gewerkt als Management Assistant. Denk aan stichtingen, ziekenhuizen en commerciële instellingen. Wat ik daar allemaal heb gedaan? Het uitsturen van agendastukken, notuleren, brochures ontwerpen, Engelse stukken vertalen, bezoekers begeleiden, het opstellen van nieuwsbrieven en afspraken inplannen. Voor directeuren is het zonde van hun tijd als ze dit zelf moeten doen.”


Wat ga je toevoegen aan het team?
“Ik ben een echte ontzorger. Ik vind het fijn als ik drukke managers kan ondersteunen en werk uit handen kan nemen. Ik vind het verschrikkelijk als ik merk dat directeuren tot diep in de nacht nog aan het werk zijn. Daarnaast zorg ik met mijn humor voor een positieve verbinding. Af en toe een grap tussendoor gooien werkt vaak relativerend en ontspannend. En elkaar een beetje plagen op de werkvloer dat vind ik ook leuk. Ik heb twee broers dus ik kan wel wat hebben. Daarnaast ben ik een praatpaal voor iedereen. Je kunt bij mij je ei kwijt en ik zal dat altijd in vertrouwen behandelen.”


Voor de nieuwsgierige lezer, wat doe je in je vrije tijd?
“Ik dans heel graag. Dat doe ik al sinds ik kan lopen. Ik ga regelmatig naar Spanje om daar de flamenco dans te leren. Ik houd heel veel van muziek. Ik heb gedrumd en gezongen in allerlei bandjes. Ook houd ik veel van dieren. Ik heb twee katers en een chihuahua.”

Terwijl ze dit vertelt moet Nici weer even bijkomen van een lachbui. “Als je me tien jaar geleden had verteld dat ik ooit een chihuahua zou hebben, dan had ik je uitgelachen. Ik heb altijd grote honden gehad. Ik moet er nog steeds om lachen als ik vertel dat ik nu een chihuahua heb.”


Nici heeft veel ervaring als Management Assistent. We zijn erg blij dat ze ons komt ondersteunen. Daarnaast hopen we natuurlijk dat ze ons ooit de flamenco wil leren. Dat zal ongetwijfeld zorgen voor de nodige hilariteit. We kijken uit naar onze samenwerking en wensen Nici veel succes toe!

Nici is bereikbaar via
n.de.beus@newway.nl.

Nieuwe Management Assistent Nici is een echte ontzorger… mét humor
Tsuri Menereis 21 april 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren