Een Transformerende Upgrade voor Point of Sale

Retail Revolutie
21 december 2023 in
Een Transformerende Upgrade voor Point of Sale
Kevin Lübbers

Betreed het tijdperk van Retail innovatie met de Odoo Point of Sale-systeem. Odoo Point of Sale is bedoeld voor een breed scala aan bedrijven, van kleine winkels tot grotere retailketens. Het biedt een geïntegreerde oplossing om verkoopprocessen te optimaliseren en de algehele efficiëntie van een bedrijf te vergroten.


Dit jaar heeft het Point of Sale systeem ingrijpende vernieuwingen ondergaan, wat heeft geleid tot “state-of-the-art” software die een ware innovatie betekent voor moderne restaurants en winkels. De focus ligt op het bieden van uitgebreide opties voor zowel jou als jouw klanten. Nu kunnen ze moeiteloos bestellen en betalen door simpelweg QR-codes te scannen met hun smartphone of via een zelfbedieningskiosk.

De gloednieuwe Kitchen Display-app is op maat gemaakt met het keukenpersoneel in gedachten, waardoor zij elke bestelling op een zeer efficiënte wijze kunnen verwerken. Daarnaast is de app veelzijdig inzetbaar, of het nu gaat om het samenstellen van online geplaatste bestellingen of het voorbereiden van omvangrijke orders, zoals in het geval van meubelwinkels.

Het aanpassen van jouw menu is aanzienlijk vereenvoudigd dankzij nieuwe, boeiende functies zoals combo's. Hiermee kun je gemakkelijk de prijzen beheren voor complete menu's, zoals lunchmenu's of degustatiemenu's, en zijn er verbeteringen doorgevoerd aan verschillende varianten. “Last but not least” is er een naadloze integratie met Appointments, waardoor klanten online tafels kunnen reserveren. Jouw verlangens zijn gehoord en het resultaat mag er zijn!


Ontdek Odoo’s nieuwe, geavanceerde Point of Sale upgrade (en werp direct een blik op Odoo's splinternieuwe kantoor in België!) in de onderstaande video:in Odoo
Een Transformerende Upgrade voor Point of Sale
Kevin Lübbers 21 december 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren