Flexibele wizards

Nieuwe feature Odoo 17
25 oktober 2023 in
Flexibele wizards
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
In de aankomende versie van Odoo, versie 17, wordt door de handige nieuwe functie Flexibele Wizards de manier waarop gebruikers met wizards werken ingrijpend veranderd. Deze functie geeft gebruikers de mogelijkheid om wizards te verplaatsen naar een locatie die voor hen het meest handig is. Het resultaat is een nog flexibelere en aanpasbare gebruikerservaring.

Wizards zijn krachtige hulpmiddelen voor het beheren van complexe processen en het invoeren van gegevens. Tot en met Odoo 16 zijn wizards statisch van aard en worden ze weergegeven op een vaste locatie op het scherm, wat soms tot beperkingen leidde. Bijvoorbeeld wanneergebruikers meer informatie op het onderliggende formulier wilden zien.

Met de introductie van Flexibele Wizards is deze beperking nu verleden tijd. Door op de titelbalk van het venster te klikken en deze vast te houden, kan de gebruiker het venster vervolgens naar de gewenste positie op het scherm slepen. Hierdoor ervaren gebruikers meer ruimte en flexibiliteit om te werken met het onderliggende formulier of gegevens.

Flexibele wizards zijn niet alleen handig voor gebruikers die meer informatie willen zien, maar ook voor diegenen die hun werkomgeving volledig willen aanpassen aan hun eigen voorkeuren. Het is een geweldige aanvulling op de algehele gebruiksvriendelijkheid van Odoo 17 en toont het voortdurende streven naar verbetering en innovatie in deze krachtige zakelijke softwareoplossing.in Odoo
Flexibele wizards
Kevin Lübbers 25 oktober 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren