Gewijzigde zoekweergave (modified search view)

Nieuwe feature Odoo 17
23 oktober 2023 in
Gewijzigde zoekweergave (modified search view)
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
In de aankomende release van Odoo, versie 17, hebben testgebruikers een verandering opgemerkt in de locatie van de zoekweergave. De zoekbalk is nu verplaatst naar het midden bovenaan het scherm, waardoor het gemakkelijker wordt om snel de benodigde informatie te vinden en te navigeren in het platform. 

Wat deze update echt opmerkelijk maakt, is hoe het zoekproces is vereenvoudigd. In plaats van meerdere opties verspreid over het scherm, heeft Odoo 17 de functionaliteiten "Filteren", "Groeperen op" en "Favorieten" gecombineerd in één handig tabblad genaamd "Zoeken". Dit nieuwe ontwerp vereenvoudigt het zoekproces aanzienlijk en biedt gebruikers een gestroomlijnde en intuïtieve ervaring. 

Met deze verandering kunnen gebruikers nu op een enkele locatie snel filteren op de gewenste criteria, gegevens groeperen op basis van relevante parameters en zelfs favoriete items markeren voor snelle toegang. Dit vereenvoudigde zoekproces bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de effectiviteit van het werken met Odoo 17.

Al met al heeft de herpositionering van de zoekweergave en het samenvoegen van zoekopties in Odoo 17 het zoeken eenvoudiger en effectiever gemaakt voor alle gebruikers. Hierdoor profiteren gebruikers nog meer van de krachtige functies van het platform, en dat zonder gedoe.

in Odoo
Gewijzigde zoekweergave (modified search view)
Kevin Lübbers 23 oktober 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren