Handtekening herinnering

Nieuwe feature Odoo 17
13 november 2023 in
Handtekening herinnering
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
Herinnering voor documenten die wachten op uw handtekening in de ondertekenmodule (reminder for documents waiting for your signature in sign module).

De vernieuwde Ondertekenmodule in Odoo 17 introduceert een handige herinneringsfunctie om je te helpen bij het beheren van ondertekende en nog te ondertekenen documenten. Na het ondertekenen van een document, kijkt het systeem of er nog andere documenten voorzien moeten worden van een handtekening. Wanneer dit het geval is, geeft de module een melding die je hierop attendeert. 

Deze herinneringsmelding biedt jou als gebruiker de keuze om direct door te gaan en het volgende document te ondertekenen. Dit stelt je in staat om snel en efficiënt door te werken zonder tijd te verspillen aan het handmatig zoeken naar andere documenten die nog ondertekend moeten worden.

Wat deze functie nog krachtiger maakt, is de mogelijkheid om een document tijdelijk te negeren als je er op dat moment niet mee verder kunt of wanneer het document geen prioriteit heeft. Dit voorkomt onnodige irritatie omdat je zo je taken kunt prioriteren en beheren op basis van je eigen schema en behoeften.

Kortom, de module ‘Ondertekenen’ in Odoo 17 tilt het niveau van gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van documentbeheer en ondertekening naar een hoger niveau. Het houdt je op de hoogte van openstaande taken en biedt je de mogelijkheid om snel en doelgericht actie te ondernemen, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde en geoptimaliseerde workflow.


in Odoo
Handtekening herinnering
Kevin Lübbers 13 november 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren