Snelkoppelingen naar Odoo (shortcuts to access Odoo)

Nieuwe feature Odoo 17
10 november 2023 in
Snelkoppelingen naar Odoo (shortcuts to access Odoo)
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
Werken met Odoo wordt steeds gebruiksvriendelijker met de komende introductie van snelkoppelingen op de smartphone. De ontwikkelaars van Odoo 17 hebben grondig onderzoek gedaan naar de manier waarop snelkoppelingen op een effectieve wijze konden worden ingericht en toegevoegd aan het bestaande smartphone softwarepakket. Hierdoor krijgen gebruikers vanaf de komende release moeiteloos en direct toegang tot snelkoppelingen voor verschillende essentiële apps binnen Odoo.

Door de toevoeging van deze snelkoppelingen wordt de efficiëntie en het gebruiksgemak van het Open Source ERP systeem aanzienlijk verhoogt. Je bent dus minder tijd kwijt met navigeren in menu’s, waardoor je meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. 

Deze ontwikkeling is een weerspiegeling van de voortdurende inzet voor innovatie en het verbeteren van de productiviteit van Odoo. Het maakt werken met Odoo nog handiger en intuïtiever, wat de manier waarop organisaties hun bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren verder versterkt.

Hoewel we nog even geduld moeten hebben tot de officiële release, kunnen we nu al uitkijken naar de spannende mogelijkheden die deze snelkoppelingen zullen bieden en hoe ze de Odoo-ervaring naar nieuwe hoogten zullen tillen.in Odoo
Snelkoppelingen naar Odoo (shortcuts to access Odoo)
Kevin Lübbers 10 november 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren