Nieuwe plaatsing actiemenu (new action menu placement)

Nieuwe feature Odoo 17
8 november 2023 in
Nieuwe plaatsing actiemenu (new action menu placement)
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
Een van de wijzigingen in de aankomende Odoo release, versie 17, is het actiemenu dat verhuisd is naar de linkerbovenhoek van het scherm. Deze herpositionering leidt tot een meer gestroomlijnde en efficiënte gebruikerservaring.

Deze verandering is niet alleen een visuele verandering; de verplaatsing van het menu heeft ook aanzienlijke voordelen voor gebruikers. Door het actiemenu naar een vaste en gemakkelijk toegankelijke locatie te verplaatsen, hebben gebruikers nu directe toegang tot de belangrijkste functies zonder te hoeven zoeken. Dit versnelt de workflow en minimaliseert het navigeren door menu’s.

Een andere waardevolle toevoeging is de integratie van de actieknop ‘Printen’ in het menu. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk documenten afdrukken zonder dat ze aparte stappen hoeven te doorlopen. Dit is met name handig voor gebruikers die regelmatig documenten moeten genereren en afdrukken als onderdeel van hun dagelijkse taken.

Kortom, de verhuizing van het actiemenu naar de linkerbovenhoek van het scherm en de integratie van de printactie in het menu zijn doordachte aanpassingen die de gebruiksvriendelijkheid vergroten en de productiviteit van Odoo-gebruikers verbeteren. Het stelt gebruikers in staat om snel en efficiënt toegang te krijgen tot essentiële functies en vereenvoudigt het afdrukken van documenten.


in Odoo
Nieuwe plaatsing actiemenu (new action menu placement)
Kevin Lübbers 8 november 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren