Steek hand op in vergadering (raise hands in meetings)

Nieuwe feature Odoo 17
15 november 2023 in
Steek hand op in vergadering (raise hands in meetings)
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
In de aanstaande Odoo 17-update wordt een innovatieve functie geïntroduceerd die helpt de orde in virtuele vergaderingen te bewaren: "Steek hand op”. Deze functie is ontworpen met het oog op het verbeteren van de efficiëntie van online vergaderingen, waarbij alle deelnemers de mogelijkheid krijgen om op een gelijke en georganiseerde manier bij te dragen aan de discussie.

Het concept is eenvoudig maar effectief. Tijdens een vergadering kunnen deelnemers die willen spreken of een vraag willen stellen, symbolisch "hun hand opsteken" via de software. Dit signaal wordt visueel weergegeven voor alle aanwezigen, waardoor de gespreksleider gemakkelijk de beurt aan de juiste persoon kan geven. Dit voorkomt onderbrekingen en verhoogt de ordelijkheid van de vergadering.

Kortom, de "Steek hand op" functie is een welkome toevoeging aan Odoo 17, die virtuele vergaderervaring aanzienlijk verbetert. Het is een krachtig hulpmiddel om vergaderingen georganiseerder en efficiënter te laten verlopen en het benadrukt de voortdurende inzet van Odoo om zakelijke communicatie te optimaliseren.in Odoo
Steek hand op in vergadering (raise hands in meetings)
Kevin Lübbers 15 november 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren