Odoo Roadshow 2023

21 april 2023 in
Odoo Roadshow 2023
Tsuri Menereis

Op 12 januari 2023 vindt in Breda de Odoo Roadshow plaats. Gebruik onze registratielink en kom ontdekken wat de nieuwe functies en verbeteringen van Odoo V16 inhouden, tijdens een afwisselend evenement!

Meer over de Odoo Roadshow 2023

Ieder jaar brengt Odoo een gloednieuwe versie van hun software uit. Dit jaar is dat versie 16. Maar wat zijn eigenlijk de verbeteringen tegenover de vorige versies? Dat ontdek je tijdens de Odoo Roadshow 2023 in Breda. Maar dit evenement wordt niet alleen georganiseerd om nieuwe functies te ontdekken, je krijgt ook de mogelijkheid om persoonlijk je vragen te stellen aan onze experts en je hoort echte klantverhalen. 

Ook een van onze klanten, laminaatenparket.nl, zal alles vertellen over hoe Odoo hun bedrijfsvoering heeft verbeterd en welke rol wij als Newway daarin hebben gehad. Zo ontdek je welke voordelen het gebruik van Odoo écht heeft voor onze klanten en hoe het hun organisatie naar een hoger plan tilt!

Waarom deelnemen?

Wanneer je op dit moment gebruik maakt van Odoo of erover nadenkt om Odoo te gaan gebruiken, is het een goed idee om deel te nemen aan de Odoo Roadshow. Hieronder vertellen we je waarom:

  1. Er vindt een interactieve demonstratie van Odoo V16 plaats, waar je al je vragen kunt stellen over de nieuwe versie van Odoo.
  2. Je ontvangt Tips & Tricks van onze digitaal experts tijdens een persoonlijk gesprek.
  3. Je hoort meer over de ervaringen van lokale bedrijven die gebruik maken van Odoo, zoals laminaatenparket.nl, die namens Newway hun customer story zullen delen.
  4. Er vinden diverse vraag- en antwoordsessies plaats met onze experts & partners.
  5. Je krijgt de gelegenheid om te netwerken met andere aanwezigen van het event!


Registreren voor Odoo Roadshow 2023

De Odoo Roadshow vindt op 12 januari 2023 vanaf 18:00 uur plaats bij Leonardo Hotel Breda City Center, Stationsplein 12, 4811BB Breda.
Wil jij erbij zijn op 12 januari in Breda? Klik dan op de onderstaande button om je te registreren voor dit evenement. Tot dan!


in Odoo
Odoo Roadshow 2023
Tsuri Menereis 21 april 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren